Hyvää isänpäivää! Nappaa tästä viihdevinkit viikonloppuun

Lounea toivottaa iloista isänpäivää!

Isänpäivä on aivan nurkan takana ja mietimme erilaisia tapoja juhlia isiämme ja isähahmojamme. Ajattelimme auttaa sinua kokoamalla ideoita isänpäiväviikonloppua varten, sillä yhdessä vietetty aika on lahjoista varmasti se kaikkein tärkein.

Minkälaisista ohjelmista tai elokuvista isäsi pitää? Olipa isäsi urheilun tai rikosdraamojen ystävä, tai hän nauttii rentoutumisesta elokuvien parissa, tarjolla on monia viihdyttäviä vaihtoehtoja, joista voitte nauttia yhdessä.

Nappaa tästä alta Lounean viihdevinkit viikonloppuun!

  1. Isänpäiväviikonloppuna (10.–13.11.2022) pelattava Karjala-turnaus on erinomainen valinta urheilun ystävälle! Perinteinen turnaus avaa kansainvälisen jääkiekkokauden ja tällä kertaa se pelataan Turun Gatorade Areenalla. Turnaus on katsottavissa TV5 ja Discoveryn välityksellä.
  2. Suomalaisista tv-sarjoista pitävälle isälle suosittelemme jännittävää Munkkivuori-sarjaa (Elisa Viihde -alkuperäissarja). Jani Volasen käsikirjoittama ja ohjaama koukuttavan omaperäisessä mysteerissä lapsen katoaminen tuo esiin helsinkiläislähiön vanhat salaisuudet. Sarja on katsottavissa Viaplayn V Premiumin kautta.
  3. Fantasian ja historian ystäville suosittelemme suureen suosioon noussutta House of the Dragon -sarjaa, joka on Game of Thrones -spinoff, Voit katsoa sarjaa HBO maxin välityksellä. Netflixistä löytyy eeppinen Barbarian-sarja, jossa seikkaillaan Rooman valtakunnan ajan germaniassa.
  4. Hauskaa viihdettä koko perheen huviksi tarjoaa Kätyrit ja Hotel Transylvania, jotka molemmat ovat katsottavissa Viaplaysta.

 

Tilaa nyt V premium ja varmista paikkasi kovimmissa viihdekatsomoissa!

V premium -kanavapaketti Lounean kaapeliverkossa erityishinnalla 33,29 €/kk. norm 39,95 €/kk.  6 kk määräaikainen tilaus. Suoratoistoa voit käyttää sellaisenaan, kanavapaketin katsomisen tarvitset lisäksi Lounean kaapeli-TV liittymän ja TV-kortin. 

Tilaa tästä

 

Tsekkaa runsas tarjontamme huppuviihdettä sarjojen, elokuvien ja urheilun muodossa kaapeli-tv - ja suoratoistopalveluista!

Elisa Viihde Viaplay: Muun muassa laaja kattaus huippu-urheilua, mm. Formula 1, Valioliiga, Bundesliiga, sekä NHL.

Elisa Viihde PremiumElisa Viihde Premiumissa on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – tallenteet, elokuvat ja sarjat sekä urheilu fiksusti yhdessä. Katso niin tv:llä kuin mobiililaitteilla.

Sisältöä kaapeli-TV:lle: Peruskanavien lisäsi voit hankkia lisää katsottavaa monipuolisesta kanavapakettitarjonnasta.

Kaapeli-TV:n kuukauden bonuskanava: Discovery Science HD

 

Oikein erinomaista ja viihdyttävää isänpäivää kaikille!

Jaa artikkeli:
Tagit:
isänpäivä
elokuvat
viihde