Huittisten kaupunkiasunnot parantaa asuntojensa asumismukavuutta

 Huittisten kaupunkiasunnot valitsi tietoliikenneyhteyksien toimittajakseen Lounean. Kaupan myötä noin 350 huoneistoon Huittisissa ja Vampulassa asennetaan valokuitu. Valokuitu mahdollistaa luotettavan nettiyhteyden sekä häiriöttömät tv- ja viihdepalvelut.

 

Jopa gigan nopeus mahdollinen

Huittisten kaupunkiasuntojen valokuituratkaisu tehdään uudella tekniikalla. Tekninen ratkaisu on ylivoimainen ja tuo asuntoihin muun muassa valmiuden teräväpiirtokanaviin ja jopa tuhannen megan nopeuteen.

Huittisten kaupunkiasuntojen toimitusjohtaja Hannu Vähähyyppä on tyytyväinen sopimuksesta. –Pienten kuntien, kuten Huittisten elinvoiman kannalta on tärkeää, että asukkailla on mahdollisuudet samanlaisiin tai jopa parempiin yhteyksiin kuin suurissa kaupungeissa. Nyt tehtävä ratkaisu lisää huomattavasti asuntojemme asuinmukavuutta ja varmistaa sen, ettei vaikkapa työskentely kotona häiriinny yhteyksien vuoksi, toteaa Vähähyyppä.

 

Nettiyhteys on isossa roolissa asumisessa

Lännen kiinteistöympyrä isännöi kaikki Huittisten kaupunkiasuntojen kohteet. Lännen kiinteistöympyrän toimitusjohtaja Erja Salo on innoissaan valokuidun asentamisesta huoneistoihin. –Nykypäivänä hyvä nettiyhteys on asukkaille entistä tärkeämpi asia. Netissä hoidetaan nykyään kaikki, uutisten lukemisesta ostoksiin. Ihmiset kuluttavat paljon netin yli myös viihdettä ja siksi nettiyhteydeltä vaaditaankin paljon. Erityisesti nettiyhteyden laatu korostuu paikoissa, joissa on paljon käyttäjiä, kuten esimerkiksi kerrostaloissa, huomauttaa Salo.

 

Lounean valokuitu on huittislaisten saatavilla

Lounea aloittaa kartoittamaan Huittisissa ja Vampulassa valokuitukiinnostusta. Useilla alueilla Huittisissa on nyt jo valokuituyhteydet, mutta nyt tavoitteena on tuoda valokuitu Huittisiin vielä laajemmaltikin.

Valokuidusta kiinnostuneet huittislaiset voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan Lounean nettisivuilla osoitteessa www.lounea.fi/kuitukiinnostaa

 

Lisätiedot:

Ari Ringborg, johtaja, Lounea Palvelut Oy
puh.044 773 3700, ari.ringborg@lounea.fi

Hannu Vähähyyppä, toimitusjohtaja, Huittisten kaupunkiasunnot Oy
puh. 050 555 7611, hannu.vahahyyppa@gmail.com

Erja Salo, toimitusjohtaja, Lännen kiinteistöympyrä Oy
puh. 0400 891 864, erja.salo@kiinteistoympyra.fi