Tilaus Elisa Viihde vaihtoehdot, 24kk määräaikainen sopimus
Osoite:
Lounean laskun toimitustapa
Elisan laskun toimitustapa
Elisa Viihteen toimitustapa
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin Smartpostiin ma-la klo 19 mennessä. Toimitusaika n. 1-2 vrk. Lähetyksen kulkua voit seurata saamallasi lähetystunnuksella. Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa automaatista. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä. Tilauksen eteneminen vaatii asiakkaalta sähköisen tunnistautumisen. Asiakas voi tehdä tunnistautumisen tekstiviestillä saamansa linkin kautta tai OmaElisassa.
Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin. Toimitusaika n. 1-2 vrk. Lähetyksen kulkua voit seurata saamallasi lähetystunnuksella. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Tilauksen eteneminen vaatii asiakkaalta sähköisen tunnistautumisen. Asiakas voi tehdä tunnistautumisen tekstiviestillä saamansa linkin kautta tai OmaElisassa.
Tilauksesi toimitetaan lähipostiisi ma-la klo 19 mennessä. Toimitusaika n. 1-2 vrk. Lähetyksen kulkua voit seurata saamallasi lähetystunnuksella. Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa postista. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä.
Tilaus toimitetaan lähimpään Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen (esim. Matkahuolto, K-Market, R-kioski,Tokmanni ym). Toimitusaika n. 1-2 vrk. Lähetyksen kulkua voit seurata saamallasi lähetystunnuksella. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
Haluan vinkkejä ja tarjouksia Lounealta

Elisa lähettää hyödyllisiä ja arkea helpottavia tietoja sähköpostilla ja puhelimitse.