Suosittelemme sähköistä e-laskua

Suosittelemme sähköistä e-laskua vaihtoehdoksi postitse lähettämällemme paperilaskulle. Sähköinen e-lasku on asiakkaillemme maksuton. Paperilaskun ja suoramaksun ennakkoilmoituksen lähettämisestä veloitamme 2,90 €/lasku. 

E-laskun hyödyt

Pankkien mahdollistama e-lasku on helppo ja nykyaikainen tapa hoitaa laskut. Tässä sinulle viisi syytä vaihtaa e-laskuun.

  1. E-laskun hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin paperilaskun. Säästöä syntyy niin paperin kuin kuljetuksen osalta. E-lasku on siten paperilaskua paljon ympäristöystävällisempi vaihtoehto.
  2. E-laskut ovat automaattisesti tallessa omassa verkkopankissasi. Sieltä ne löytyvät tarvittaessa hyvässä järjestyksessä. Laskut eivät katoa ja ne ovat tallessa tietoturvallisessa paikassa.
  3. Laskut tulevat maksetuksi varmasti oikein, koska pitkiä tili- ja viitenumeroita ei tarvitse näpytellä erikseen.
  4. Voit valita itsellesi sopivan tavan käyttää e-laskuja. Voit tarkistaa ja hyväksyä jokaisen laskun erikseen tai valita automaattisen maksutavan.
  5. E-laskuja voit maksaa missä tahansa. Laskut ovat aina saatavillasi, olit sitten kotona, töissä, mökillä tai ulkomailla.

 

Näin otat e-laskun käyttöösi

Voit tilata Lounean laskun helposti e-laskuna oman verkkopankkisi kautta. Monet pankit tarjoavat e-laskusopimuksen tekemistä automaattisesti, kun olet maksamassa laskuasi. Seuraa verkkopankkisi antamia ohjeita.

Voit myös tehdä e-laskusopimuksen seuraavasti:

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi verkkopankkisi valikoista kohta "E-lasku", "E-laskusopimukset" tms.
  2. Hae laskuttaja Lounea Palvelut Oy.
  3. Täytä verkkopankkisi pyytämät laskun maksamiseen liittyvät tiedot (Lounean asiakasnumero, jonka löydät omalta laskultasi) ja hyväksy sopimus.
  4. Tämän jälkeen saat laskumme suoraan verkkopankkiisi.

Tarkemmat ohjeet saat omasta pankistasi.