Digipalveluyhtiö Lounea aloittaa valokuidun myynnin Kokkolassa

Digipalveluyhtiö Lounea aloittaa valokuituverkon liittymien myynnin Kokkolassa. Myynti aloitetaan keskusta-alueilta ja toteutettavat alueet valitaan asiakkaiden ennakkomyyntikiinnostuksen mukaan.

Valokuitu takaa luotettavan ja vakaan nettiyhteyden. Kotitalouksissa käytetään monenlaisia palveluita yhtäaikaisesti monilla eri päätteillä, joten toimivat tietoliikenneyhteydet ovat nykyään yhtä tärkeä elementti kuin esimerkiksi sähkö ja vesi. Toimivat nettiyhteydet ovat myös yhä useamman yrityksen toiminnan edellytys. Vakaan nettiyhteyden lisäksi Lounea tarjoaa asiakkailleen kuituliittymän kautta myös kaapeli-tv –palvelun.

 

Lounean valokuitu mahdollistaa tehokkaat ja symmetriset nettiyhteydet aina 10 Gbit/s nopeuteen saakka.

- Laajakaistanopeuden symmetrisyys tarkoittaa sitä, että nettiyhteyden liikenne kulkee samalla nopeudella laitteista sisään ja ulos, kun perinteiset laajakaistapalvelut toimivat hitaammin ulospäin. Symmetrisyys helpottaa muun muassa etätöiden tekemistä, kotona opiskelua ja verkkopelaamista, sanoo Lounean johtaja Harri Suokko.


 Lounea investoi vahvasti valokuituverkkoihin

Digipalveluyhtiö Lounealla on pitkä historia valokuituverkkojen rakentamisesta. Täysin kotimaisessa omistuksessa oleva ja vakavarainen Lounea on investoinut valokuituverkkoihin Suomessa jo yli 175 miljoonaa euroa.  

- Lounea on rakentanut valokuituverkkoja jo lähes viidentoista vuoden ajan. Meillä on jo noin 70 000 valokuituasiakasta ja kasvu jatkuu voimakkaana. Tuomme valokuidun Kokkolaan kilpailukykyisillä hinnoilla, toteaa Suokko.  

 

Lisätiedot:
Harri Suokko, johtaja
puh. 050 2608
harri.suokko@lounea.fi
lounea.fi/Kokkola