Canorama ja Lounea tiivistävät yhteistyötään

Canoramasta Lounea

Canoraman vahva ICT- ja tulostuspalveluosaaminen yhdistettynä Lounean telecom-osaamiseen tarkoittaa, että asiakkaamme saavat toimintaympäristönsä ylläpitoon nyt enemmän palveluita saman katon alta. Myös palveluverkosto laajenee ja tihenee, joten asiakkaamme saavat juuri paikallisen liike-elämän tarpeisiin vastaavaa asiantuntijapalvelut entistä useammilta paikkakunnilta.

Canorama siirtyi yrityskaupan myötä osaksi Lounea-konsernia viime kesänä. Uusi yhteinen suunta vahvistuu entisestään, kun toukokuun alusta myös Canoraman nimi muuttuu Lounea Yritysratkaisut Oy:ksi näkyen asiakkaillemme Louneana.

Canoraman ja Lounean nykyasiakkaille yhdistyminen mahdollistaa laajentuneen valikoiman palveluita ja asiantuntemusta  yhden kumppanin kautta, jolloin mahdollisuus keskittyä omaan liiketoimintaan kumppaniverkoston pyörittämisen sijaan paranee.

  • Canoraman nykyisille asiakkaille pystymme tarjoamaan tietoliikenneyhteyksiä ja tietoliikenteeseen liittyviä palveluja, liiketoimintaohjelmistoja, viestintäratkaisuja sekä entistä laajempaa syväosaamista IT- ja tietoturvaratkaisuissa.
  • Lounean nykyiset asiakkaat saavat käyttöönsä Canoraman vankan osaamisen ja pitkän kokemuksen tulostusratkaisuista, tiedostonhallinnasta ja esitystekniikasta. Tämän alueen asiantuntemus ja tuotevalikoima säilyvät vahvana myös uudistuksen jälkeen.

Käytettävyyttä yhden luukun taktiikalla

Pystymme tarjoamaan entistä laajemman kokonaisuuden palveluita ja osaamista asiakkaan toimintaympäristön ylläpitoon. Tämä näkyy asiakkaillemme parantuneena palveluiden käytettävyytenä ja laatuna.

Kun koko toimintaympäristö on laajemmin yhden yrityksen valvonnassa, ei asiakkaan aikaa tuhlaannu siihen, että ongelmia pallotellaan kumppanilta toiselle. Näin esimerkiksi mahdolliset ongelmat pystytään havaitsemaan ja ratkaisemaan aikaisemmin, jo ennen kuin ne haittaavat asiakkaan liiketoiminnan pyörittämistä.

Paikallista palvelua entistä laajemmalla alueella

Yksi Lounean ja Canoraman tavoitteita ja arvomaailmaa yhdistävä tekijä on paikallisuus. Sen voimaan uskomme edelleen.

Asiantuntijamme pystyvät parhaiten löytämään oikeat ratkaisut asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi, kun he tuntevat syvällisesti paikallisen liike-elämän ja sen tarpeet. Organisaationa meidän tehtävämme on varmistaa, että asiantuntijoillamme säilyy vankka kyky tehdä paikallisia päätöksiä asiakkaan edun mukaisesti.

Laajentumisen myötä palveluita ei siis olla keskittämässä, vaan haluamme jatkossakin taata vahvan ja aktiivisen alueellisen palvelun, jossa huomioidaan asiakkaan tarpeet ja tilanteet.

Kun yhteinen palvelualue laajenee, pystymme palvelemaan myös useilla paikkakunnilla toimivia asiakkaitamme aiempaa paikallisemmin. Jatkossa siis Lounean omat asiantuntijat löytyvät entistäkin todennäköisemmin läheltä, vaikka asiakkaallamme olisi useitakin toimipisteitä.

Yhtenäinen Lounea tarjoaa parhaat kumppanit asiakkaille

Sekä tuotelaajuudelta että alueellisesti leventyneet hartiamme tekevät meistä entistäkin houkuttelevamman kumppanin esimerkiksi ohjelmistoyrityksille ja laitevalmistajille. Näin varmistamme, että pystymme jatkossakin valitsemaan parhaat kumppanit omien asiakkaidemme tarpeisiin, eikä meidän tarvitse tehdä asiakkaamme näkökulmasta kompromisseja.

Monta askelta kohti yhtenäistä Louneaa on jo otettu. Nyt tapahtuva nimenmuutos Canoramasta Louneaksi on viesti siitä, että haluamme jatkossa tarjota aidosti asiakkaillemme koko Lounean ja Canoraman yhdistyneen tuote- ja palveluvalikoiman. Paikallisesti, mutta entistä laajemmalla alueella ja entistä laajemmalla tarjoomalla.

Jaa artikkeli:
Tagit: