Alakylän alueen taloyhtiöillä on nyt mahdollisuus liittyä valokuituverkkoon

TIEDOTE | 15.3.2022

Lounea on aloittanut vakaiden ja luotettavien valokuituliittymien myynnin taloyhtiöille Lappeenrannan Alakylän alueella. Lappeenrannan taloyhtiömyynnistä vastaava Tanja Tamminen kertoo, että rakennuspäätökset tehdään kiinnostuksen mukaan, joten nyt alkavissa taloyhtiökokouksissa kannattaa ottaa liittyminen asialistalle.

─ Alakylän alueen myynti on nyt keskittynyt vain taloyhtiöihin ja päätös rakennuttamisesta tehdään mitä todennäköisimmin juhannuksen jälkeen. Taloyhtiöt ehtivät ottaa tietoliikennepalveluidensa päivittämisen asialistalleen vielä kevään kokouksiin.

Mikäli alue tullaan toteuttamaan, valokuitu olisi asukkaiden käytössä jo ensi vuoden aikana. Isännöitsijöitä ja taloyhtiön hallituksen jäseniä ja muita päättäjiä Tanja kehoittaa olemaan häneen yhteydessä.

─ Tällä hetkellä kontaktoin alueen isännöitsijöitä, mutta jos kokous on jo nurkan takana niin ottakaa ihmeessä yhteyttä niin jutellaan ja voin lähettää teille tarjouksen. Asukkaiden taas kannattaa ehdottomasti olla asiasta yhteydessä oman taloyhtiönsä hallitukseen.

Yhteydenottopyynnön voi lähettää sivuiltamme tai ottaa yhteyttä suoraan Tanjaan. Nettisivuiltamme löydät myös hyödyllistä tietoa valokuidusta ja Lappeenrannan hankkeesta, mm. myyntialueet ovat katsottavissa nettisivuiltamme.

 

Valokuitu palvelee niin yrityksiä kuin kuluttajia

Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Nykypäivänä toimivat nettiyhteydet ovat yhä useamman yrityksen toiminnan edellytys. Myös kotitalouksissa käytetään monenlaisia palveluita monilla eri päätteillä yhtäaikaisesti. Valokuitu mahdollistaa myös laadukkaat tv-palvelut. Valokuitu on sijoitus kiinteistöön ja takaa pitkäaikaisen ratkaisun muuttuvassa maailmassa, sillä valokuidun kapasiteetti palvelee suuriakin nopeuksia rasittumatta.

 

Tämän alueen taloyhtiöille tarjoamme nyt mahdollisuutta liittyä Lounean valokuituverkkoon.
Tarjoamme taloyhtiöille mm. vakaat ja luotettavat laajakaistapalvelut, kaapeli-tv:n sekä sisäverkkosaneeraukset.

Lounea luo alueille elinvoimaa, yrityksille tehoa toimintaan ja ihmisille iloa elämään. Tarjoamme parasta paikallista palvelua ja olemme toimialueellamme aidosti ja vastuullisesti läsnä ja osa paikallisyhteisöjä. Olemme Suomen 5. suurin teleoperaattori. Tuomme luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkkomme yhä uusille alueille. Olemme myös vahva ICT-ratkaisuiden asiantuntija. Suunnittelemme asiakkaidemme koko ICT-ympäristön aina sen rakentamisesta ylläpitoon asti. Lounealla on lähes 200 asiantuntijaa palveluksessaan ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli €33,5 miljoonaa.

 

Lisätietoja:

Tanja Tamminen
Tanja Tamminen
myyntineuvottelija
Puhelinnumero
029 707 0405
Sähköposti
tanja.tamminen@lounea.fi