Niinijoen Tilitiimi Oy

Loimaalla toimiva Niinijoen Tilitiimi Oy tarjoaa yrityksille ja maatalouksille kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluita. Toimialalla on tapahtunut viime vuosina iso muutos palveluiden siirtyessä yhä enemmän verkkoon. Häiriöttömät ja nopeat yhteydet ovat siksi tilitoimistolle elintärkeät. Niinijoen Tilitiimi Oy luottaa tietoliikenneyhteyksissään Louneaan.

niinijoen_tilitiimi.png

”Sähköisten palveluiden kysyntä on viime vuosina lisääntynyt erityisesti nuorempien asiakkaiden puolelta, sillä kirjanpitoon liittyvät asiat halutaan hoitaa nopeasti ja vaivattomasti. Tämä on edellyttänyt myös meiltä ohjelmistojen päivitystä. ” kertoo Niinijoen Tilitiimi Oy:n yrittäjä Olli Vähä-Hakula.

Pilvipalvelut vaativat toimivat yhteydet

Tilitoimistoissa on siirrytty viime vuosina entistä enemmän koneille asennetuista ohjelmista verkon yli käytettäviin pilvipalveluihin. Pilvipalvelut asettavat korkeat vaatimukset myös tietoliikenneyhteyksille. ”Lounean yrityspalveluyhteys sopii loistavasti mm. tilitoimistojen käyttöön.” kertoo asiakkuuspäällikkö Ville Peltonen. ”Kuidulla toteutettu yhteys takaa häiriöttömän ja laadukkaan käytön, joka on pilvipalveluissa ensiarvoisen tärkeää.”

Yhteistyötä paikallisen kumppanin kanssa

Olli Vähä-Hakula on tyytyväinen Lounealta saamaansa palveluun. ”Haluamme toimia paikallisen kumppanin kanssa, joka on läsnä myös silloin kun tarvitaan tukea. Tuttujen henkilöiden kanssa asiointi on vaivatonta ja mukavaa. ”

Tutustu palveluihin: