Mellilän Tili ja Isännöinti Oy

Mellilän Tili ja Isännöinti Oy on vuonna 2011 perustettu tilitoimisto, mutta kokemusta osakkailla on alalta jo monen vuoden takaa. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisesti taloushallinnon palveluita yrityksille Turun, Loimaan ja Auranmaan alueilla.

Mellilän_tili.jpg

Kokonaisvaltaiseen palveluun luottaa yrittäjä Pekka Salonen myös Lounean osalta. -  Minulle yksi palveluiden ostamisen kriteereistä oli, että saan kaikki tarvitsemani palvelut yhdeltä toimijalta. Tämä helpottaa yrittäjän kiireistä arkea. Lisäksi arvostan sitä, että saan helposti kiinni henkilöt eikä minun tarvitse asioida isojen operaattoreiden kasvottomissa asiakaspalveluissa. Lounea on pienempi toimija ja aivan eri tavalla kiinnostunut asiakkaistaan.

Mellilän Tili ja Isännöinti Oy:llä on käytössään kattava valikoima Lounean palveluita. Ensimmäisenä laitettiin kuntoon infra. – Nopeat ja luotettavat yhteydet ovat tämänkaltaiselle yritykselle elintärkeät. Kun valokuitu tuli saataville, vaihdoimme heti siihen. Nyt voimme luottaa siihen, että yhteys riittää kaikkiin tarpeisiimme.

Yhteyden lisäksi erittäin tärkeäksi palveluksi Pekka Salonen mainitsee tallennuspalvelun. Tiedot varmennetaan kahteen paikkaan ja tämän lisäksi vielä pilvipalveluun. Asiakkaiden tiedot ovat varmasti tallessa tietoturvallisesti.

Taloushallinnon ohjelmistot myös Lounealta

-Kun Lounealle n. vuosi sitten tuli valikoimiin myös taloushallinnon ohjelmistot, oli itsestään selvää, että pyysin tarjouksen myös Lounealta. Aiemmat positiiviset kokemukset ja kuukausivelotteinen palvelu vaikuttivat siihen, että nyt yritykseni palvelut tulevat kaikki Lounealta, kertoo Pekka Salonen.

Vaikkei sähköisen taloushallinnon palveluita Mellilän Tili ja Isännöinti Oy:ssä vielä olekaan täysin käyttöönotettu, ovat suunnitelmat palveluiden kehittämiselle selvät.  - Seuraavan vuoden aikana tulemme tarjoamaan asiakkaille mahdollisuuden siirtyä sähköisiin palveluihin heidän haluamallaan tasolla. Sähköiset palvelut tulevat nopeuttamaan työtäni ja mahdollistavat yrityksen kasvun, jatkaa Salonen.

Tutustu palveluihin: