Palvelutietokoneet

Hanki yrityksesi tietokoneet helposti palveluna. Edullinen kuukausimaksu on helppo budjetoida ja se pitää sisällään laitteen lisäksi huolto- ja vaihtolaitepalvelun. Laitteen rikkoutuessa saat uuden koneen käyttöösi jopa seuraavana työpäivänä*. Täydennä palvelulaitteesi erillisillä tietoturva- ja toimistopalveluilla juuri omaan käyttöösi sopivaksi. Toimitamme laitteen halutessasi avaimet käteen-periaatteella. Kannettavien tietokoneiden lisäksi palvelutietokoneena on saatavilla pöytäkone sekä tabletti. Sopimusaika 3 vuotta.

Peruskannettavat alk. 15 €/kk

Valikoimaan kuuluvat laitteet soveltuvat toimiston päivittäiseen peruskäyttöön. Sopivat hyvin toimisto-ohjelmien käyttöön sekä sähköpostin lähettämiseen.

Kevytkannettavat alk. 35 €/kk

Valikoimaan kuuluvat laitteet ovat ohuita ja kevyitä, soveltuen erityisesti paljon liikkuvalle ja vaativalle käyttäjälle. Pienestä koosta huolimatta koneet ovat suorituskykyisiä sopien myös isompien datamäärien käsittelyyn.

Tehokannettavat alk. 41 €/kk

Valikoimaan kuuluvat laitteet ovat suorituskyvyltään erittäin tehokkaita. Laite on hieman painavampi kuin Kevytkannettava ja siinä on suurempi näytön koko. Nämä laitteet pystyvät käsittelemään massiivista data-määrää ja sopivat esim. IT-asiantuntijatehtävissä
työskenteleville.

* Laitteen vakuutus varkauden, luonnonilmiön tai muun kolmannen osapuolen aiheuttaman tapahtuman varalle on asiakkaan vastuulla. Hinnat alv 0%.