Visma.net ohjaa toimintaasi sähköisesti

Huoleton ylläpito

Visma.net toimii täysin pilvipohjaisesti ja siksi varmuuskopioinnit, tietoturva ja uusimmat ohjelmistoversiot ovat aina ajantasalla.

Kätevä käyttää

Käyttäjää ohjaava web-käyttöliittymä on helppo omaksua. Graafisen käyttöliittymän ansiosta hahmotat tärkeät tiedot nopeasti ja voit porautua yhä syvemmälle lukujen lähteisiin.

Mobiilisovellukset

Mobiilisovellukset helpottavat arkipäivääsi ja nopeuttavat laskujen läpimenoaikaa. Kännykkä piippaa taskussasi heti kun sinulle on lähetetty lasku tarkastusta varten.

Cash control

Näin automatisoit taloushallintosi

Visma.net-ohjelmistossa nopeasti luotavat graafiset mittaristot auttavat sinua pysymään ajan tasalla. Erilaiset selvitystyöt ja virheiden syiden etsiminen helpottuvat käyttöliittymän poraustoiminnolla, kun yksittäisten tietojen tai tositteiden lähteisiin voidaan pureutua hetkessä.

Osto- ja myyntilaskut voidaan käsitellä täysin paperittomasti verkkolaskuina. Myyntilaskut saa laadittua nopeasti kun perustiedot ohjautuvat automaattisesti ohjelman rekistereistä. Ostolaskujen käsittely ja tarkastus toimii automaattisesti ja sähköisesti mobiilisti tai nettiselaimella. Myynti- ja ostoreskontra ovat reaaliaikaiset ja tiedot siirtyvät automaattisesti tarvittaviin paikkoihin esimerkiksi reskontraan, kirjanpitoon tai kausiveroilmoitukselle. Myyntisaamisten reaaliaikaisen päivittymisen vuoksi maksuhuomautusten ja korkolaskujen muodostaminen ja lähetys on helppoa. Kirjanpito päivittyy myös automaattisesti muista prosesseista tulevan tiedon perusteella.
 

Optimoi varastosi tuottavuus

Visma.net Logistiikka on materiaalihallinnon kokonaisratkaisu, jossa varaston, ostojen ja myynnin toiminnot yhdistyvät myös taloushallintoon. Ratkaisu sopii erityisesti yrityksille, joille varaston kiertonopeudella on merkittävä vaikutus liiketoiminnan kannattavuuteen. Visma.netin avulla tiedät aina milloin ostaa ja milloin myydä oikeaan hintaan.

Visma.net Logistiikka antaa myytäville tuotteille aina ajan tasalla olevat myyntikatteet. Saat näkyvyyden yrityksesi myyntiin, ilman virhelaskelmia. Kun varaston tiedot ovat ajan tasalla, voit lisätä asiakastyytyväisyyttä kertomalla asiakkaillesi täsmälliset toimitusajat ja hinnat. Ohjelman avulla myyntitilaukset voidaan yhdistää suoraan ostotilaukseen, joten tuotteet voidaan toimittaa suoraan toimittajalta asiakkaallesi. Visma.net on reaaliaikainen, joten voi koska tahansa tarkistaa palvelusta tiedot ja tiedät niiden olevan ajantasaiset. Visma.net Logistiikan avulla tiedät aina mitä ja milloin tuotteita on tilattava lisää, näin varmistat, ettet menetä tuloja tyhjien hyllyjen vuoksi.

Lataa sähköinen opas veloituksetta

Lataa ilmainen opas toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamisesta  ja tutustu mitä asioita kannattaa ottaa huomioon kun lähdet vaihtamaan järjestelmää.

 

 

 

 

 

 

Autamme ja opastamme oikean ohjelmiston valinnassa, ota yhteyttä sovellusmyyntiimme.