Visma sovelluspalvelu

Visman yritysohjelmistot pilvipalveluna

Yritysohjelmistojen käytettävyys ja tietoturva ovat asioita, joista ei kannata tinkiä. Pilviohjelmistot ovat edullisempia ja huolettomampia ylläpitää. Lisäksi ne antavat uusia mahdollisuuksia tehostaa liiketoimintaa.

Perinteisesti yritysohjelmistot on asennettu yrityksen omiin tiloihin, omille palvelimille tai työntekijöiden tietokoneille. Visma Sovelluspalvelussa ohjelmistojen tekninen käyttöympäristö on ulkoistettu kokonaan Visman ylläpidettäväksi.   Sovelluspalvelussa ohjelmistot toimivat pilvipalveluna, joten käyttöön tarvitaan vain Internet-yhteys. Voit ottaa työpäiväsi rennommin, sillä Visman asiantuntijat vastaavat ohjelmistojen versiopäivityksistä, tietoturvasta ja varmuuskopioista.

Visman ohjelmistojen käyttö on mahdollista Internet-selaimen kautta:

  1. Kirjaudu henkilökohtaisilla tunnuksilla osoitteeseen od.visma.fi
  2. Sinulle avautuu työpöytä, jossa on lista käytössäsi olevista Visman ohjelmistoista
  3. Ohjelmistot avautuvat ilman etätyöpöytää ja näkyvät alapalkissa aivan niin kuin ohjelma olisi asennettu omalle koneellesi

Ei huolta teknisista asioita

  • Tietoturva-asiat asiantuntijan vastuulla
  • Ohjelmistojen varmuuskopiot automaattisesti aina kunnossa
  • Uusin Visman ohjelmistoversio automaattisesti aina käytössä
  • Ei huolia palvelinlaitteiston rikkoutumisesta tai uusimisesta  
  • Ei huolta palvelinten käyttöjärjestelmien päivityksistä

Ohjelmistojen helppo käyttöönotto


Talous- tai toiminnanohjausohjelmiston käyttöönotto on aina iso muutos yritykselle. Uuden ohjelmiston käyttöönotto on kuitenkin helpompaa kun koko ohjelmistokokonaisuus voidaan hankkia yhdeltä toimittajalta ja asentaa valmiiseen käyttöympäristöön. Ohjelmiston käyttöönottoprojektissa määritellään tarvittavat ohjelmistot ja moduulit sekä niiden käyttäjät. Ohjelmistoratkaisu joustaa ylös- ja alaspäin yrityksesi tarpeen ja tilanteen mukaan.

Sovelluspalvelun hinnoittelu

Sovelluspalvelussa maksat ohjelmistojen käytöstä vuokraa. Vuokran hinta perustuu muun muassa käytettäviin ohjelmistoihin ja käyttäjien määrään. Kuukausivuokra on helppo budjetoida, eikä yrityksesi tarvitse sitoa suuria alkuinvestointeja ohjelmisto- lisensseihin. Tarvittaessa pääset vuokraohjelmistosta myös helpommin eroon.