Visma Nova - Heti valmis kokonaisratkaisu

Visma Novassa kaikki keskeisimmät toiminnot ovat valmiiksi keskenään yhteensopivia. Siksi toiminnot on helpompi, nopeampi ja edullisempi ottaa käytöön ilman erillisiä integraatioprojekteja. Monipuoliseen kokonaisuuteen kuuluu lähtökohtaisesti kaikki pk-yrityksen tarvitsemat edistykselliset toiminnot. Voit valita ne toiminnot käyttöön, joita sinun yrityksessäsi tarvitaan, et maksa siis turhista toiminnoista.

Valitse yrityksellesi tärkeimmät toiminnallisuudet

Visma Novassa kaikki työntekijät voivat työskennellä sulavasti yhteisessä ympäristössä. Yhteistyö tehostuu kun tietoja ei tarvitse siirtää sähköpostilla tai paperilla ja jokainen voi keskittyä siihen, minkä parhaiten osaa.

 

 • Toiminnanohjaus
  Visma Novalla ohjaat koko tuotantoprosessin tilaksen vastaanotosta toimitukseen. Järjestelmä tekee mm. tilaukselle tarvittavat materiaalivaraukset automaattisesti.
   
 • Taloushallinto
  Visma Nova mahdollistaa kokonaan sähköisen taloushallinnon yhtenä kokonaisuutena. Osto- ja myyntiprosesseista saatavat tiedot yhden kirjauksen periaatteella, sähköinen ostolaskujen vastaanotto ja kierrätys sekä myyntilaskujen muodostaminen suoraan myynnin rivitiedoista ja laskujen lähetys paperittomasti. Voit seurata kätevästi talouden tunnuslukuja ja tuottaa johdon tarvitsemat raportit. Järjestelmä mahdollistaa myös taloushallinnon ulkoistamisen tai järjestelmän yhteiskäytön ulkoisen ammattilaisen kanssa.
   
 • Materiaalihallinto
  Optimoi varaston arvo ja tavaroiden kiertonopeus monipuolisilla materiaalihallinnon toiminnoilla. Hoidat tarjouksesta laskutukseen ja hankinnasta maksuun -prosessit yhtenäisinä ketjuina. Online Varaston avulla voit tehdä reaaliajassa varastosaldojen päivityksiä päätelaitteesta riippumatta. Tuotetietojen ylläpito ja nopeat hintapäivitykset suoraan omaan verkkokauppaan saavat käyttäjiltä kiitosta.


   

 • Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto
  Sujuva palkanlaskenta, viranomaisraportit tai työntekijöiden työ- ja koulutushistorian ylläpito. Kun perusrutiinit on automatisoitu, resurssit voidaan kohdistaa henkilöstöresurssien tehokkaaseen käyttämiseen sekä strategiseen suunnitteluun ja johtamiseen.
   
 • Keikkatyönohjaus
  Visma Novan työnohjausprosessilla voidaan vähentää keikkatyöntekijöiden esimiehen työn resurssointiin kuluvaa aikaa ja työntekijöiden hukka-aikaa, jolloin työn laskutusaste saadaan nousemaan.
   
 • Työmaalle ja urakointiin
  Työmaarekisteri on selainpohjainen toiminto yhteisen työmaan urakointi- ja henkilöraportointivelvollisuuden hoitamiseen. Hoidat työmaakohtaisesti sekä verottajan että työsuojelulain uudet rakennusalan velvollisuudet. Toiminto sisältää myös työmaakohtaisten perehdytyslomakkeiden luomisen sekä seurannan.
   
 • Sähköiset yhteydet
  Visma Novan sähköiset yhteydet mahdollistavat muun muassa verkkolaskujen ja muiden sähköisten aineistojen käsittelyn.