Tehden_Liikunta.jpg

Monipuolista toiminnanohjausta liikunta-alalle

Tehden Liikunta on liikunta-alan yrityksille kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Palveluun voi lisätä useita toimipisteitä, jolloin reaaliaikainen ketjuohjaus onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta. Tehden Liikunta soveltuu kaikenkokoisille yrityksille yhden hengen yrityksistä suuriin liikuntakeskuksiin.

#

Järjestelmän ominaisuudet

 • Kassaohjelma
  Nopea ja helppo käyttää: viivakoodit, myydyimpien tuotteiden pikavalinta, tuotehaku sekä ajanvarauksen vienti kalenteista kassaan klikkauksella. Luomasi alennuskampanjat huomioidaan automaattisesti ja järjestelmä hyväksyy haluamasi maksutavat, myös liikuntasetelit ja lahjakortit. Muita ominaisuuksia: erillinen tai integroitu maksupääte, virhekuitit, alennukset tuotteelle tai koko kuitille, palautukset, vapaamyynti sekä nostot, tilitykset ja täsmäytys.
 • Ajanvaraus
  Nettiajanvaraus voidaan upottaa kotisivuillesi tai linkittää kotisivulta Avoinna24.fi-ajanvaraussivulle. Ajanvarauskalenterissa näkyvät sekä henkilökunnan merkitsemät varaukset että asiakkaiden nettiajanvaraukset. Järjestelmästä voi lähettää myös suoraan markkinointiviestejä asiakasryhmille joko sähköpostina tai tekstiviestinä. Ohjelma toimii myös mobiilina.
 • Raportit
  Monipuoliset ja selkeät kassaraportit kirjanpidon tarpeisiin ja myynnin seurantaan. Varastoraporteilla varastosaldot, tilaustarpeet ja varaston arvo. Lisäksi mm. työaika-, ryhmäajanvaraus- ja reskontraraportit. Kirjanpitäjälle voi luoda omat raportointitunnukset, jolloin kirjanpitäjä voi hakea ohjelmista tarvitsemansa raportit.
 • Asiakashallinta
  Valituille asiakasryhmille voi lähettää markkinointiviestejä suoraan asiakashallinnasta joko tekstiviestinä tai sähköpostina. Järjestelmä tallentaa asiakkaan osto- ja varaushistorian sekä muistiinpanot. Asiakashallinta ei sovellu potilastietojen tallennukseen.
 • Tuotehallinta
  Mahdollistaa monipuoliset tarjouskampanjat tuotteille ja tuoteryhmille sekä erilaiset tuotetyypit esim. varastotuote, palvelu, valikoima tai kausi- ja sarjakortit. Järjestelmässä onnistuu viivakoodien lisäksi myös mm. punnituskoodit tai tuotetarrojen tulostus.
 • Varastonhallinta
  Varasto toimii yhdessä tuotehallinnan ja kassaohjelman kanssa helpottaen tuotemyynnin seurantaa ja tilaustarpeiden ennakointia. Toimipisteellä voi olla useita erityyppisiä varastoja.
 • Laskutus
  Kassalla voi valita maksutavaksi laskun ja sille halutun lähetystavan. Laskut voi merkitä maksetuiksi yksitellen tai ajamalla pankin viitemaksutiedoston ohjelmassa. Lisäominaisuudeksi sopii myyntireskontra, jolla voit valvoa maksuja.
 • Ryhmäajanvaraus
  Mahdollisuus tehdä ryhmäajanvarauspalveluita, joihin voi osallistua useampi asiakas samanaikaisesti. Ryhmävarauspalveluihin voi ilmoittautua myös internet-ajanvarauksella. Ryhmälle voi valita maksimikoon, jonotuspaikat ja värikoodit. Mahdollisuus säännöllisesti toistuviin tai kurssimuotoisiin varauksiin. Ryhmälle voi merkitä tilan ja useamman kuin yhden työntekijän.
 • Kulunvalvonta
  Asiakas voi ostaa kulkuoikeuden sisältävän tuotteen (esim. 10-kortin tai 1 kk jäsenyyden), joka tallentuu asiakastilille. Kun asiakas näyttää kulkukorttinsa ovilukijalle, ovi avautuu mikäli asiakastilillä oleva kulkuoikeus on voimassa. Kulunvalvonta toimii ohjelmiston kanssa automaattisesti, joten se sopii myös "kylmän" kuntosalin käyttöön. Kulunvalvonnan laitteet on saatavissa myös Lounean kautta.
 • Sarja- ja kausikortit
  Mahdollistaa aikaperusteiset kausikortit esim. jäsenyys 1 kk tai kappaleperusteiset sarjakortit esim. 10-kortti. Asiakkaalla on asiakasrekisterissä asiakastili, johon tallennetaan sähköisesti ostetut kausi- ja sarjakortit. Asiakas voi käyttää kortteja sähköisesti asioidessaan yrityksessäsi. Järjestelmään voidaan liittää TruPortal-kulunvalvontajärjestelmä, jolloin sarja- ja kausikortteihin voidaan asettaa kulkuoikeuksia kulkuavaimella. Järjestelmään voi ottaa lisäksi käyttöön kosketusnäytöllisen asiakaspäätteen kuittikirjoittimella, jolla asiakas voi itsepalveluna leimata itsensä tunnille tai kuntosalille kulkuavaimella käyttäen asiakastilillään olevia kausi- ja sarjakortteja.
   

#

Saatavat lisäominaisuudet

 • Myyntireskontra
  Laskutus-ohjelman lisäosa. Laskut siirtyvät laskutusohjelmasta myyntireskontraan saataviksi. Saatavat ja suoritukset kohdennetaan automaattisesti viitenumeron perusteella. Voit myös luoda oikaisuerän tai kohdentaa useamman suorituksen yhteen tai useampaan saatavaan.
 • Perintä
  Myyntireskontraan maksutta kytkettävä ominaisuus. Ohjelmisto toimii laskun huomautus- ja perintäasioissa yhteistyössä Onecapital Oy:n kanssa. Perintätoimet voidaan kytkeä päälle klikkauksella, jonka jälkeen perintään siirrettävät laskut siirtyvät automaattisesti Onecapitalin tietoon. Perinnän etenemistä voi seurata laskun tapahtumalokista. Perinnän tilitys kohdentuu reskontrassa automaattisesti.

 

Järjestelmä edullisesti kuukausimaksulla

Saat Tehden Liikunta -järjestelmän käyttöösi näppärästi kuukausimaksulla, ilman aloitusmaksua. Hinta riippuu kassojen ja tietojen määrästä sekä mahdollisesti käyttöön otettavista lisäominaisuuksista. Tarvitset ohjelmiston käyttöön tietokoneen ja kuittitulostimen. Voit ottaa lisäksi käyttöön muita laitteistoja esim. maksupääte, viivakoodinlukija, kassalipas, tarratulostin, kulunvalvonnan laitteet. Saat tarvittavat laitteet ja tuen kätevästi myös Lounealta.

Voit aloittaa käytön helposti 30 päivän ilmaisella kokeilujaksolla ja päättää sen jälkeen otatko maksullisen palvelun käyttöösi.

Tehden Liikunta alkaen 99 € / kk. Hintoihin lisätään arvonlisävero.
 

Haluatko lisää tietoa Tehden-järjestelmistä?

Haluatko kokeilla kuukauden veloituksetta? Tai haluatko tietää lisää Tehden-järjestelmistä?

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinun toimintaasi sopivin ratkaisu.

puh. 0800 30 301
tehden@lounea.fi

 

 

Paluu Tehden-etusivulle