Tehden_Kauneus.jpg

Tehokas kassa- ja ajanvarausjärjestelmä kauneudenhoitoalalle

Tehden Kauneus tarjoaa yrityksellesi kassan, kalenterin ja asiakasrekisterin lisäksi helpot työkalut nettiajanvaraukseen, työvuorosuunnitteluun, markkinointiin, tuote- ja varastonhallintaan sekä raportointiin. Tehden Kauneus on kehitetty hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisten tarpeisiin ja sisältää useita toimialan ominaispiirteitä huomioivia oivalluksia. Ohjelma sopii sekä pienelle että suurelle yritykselle.

Järjestelmän ominaisuudet

 • Kassaohjelma
  Nopea ja helppo käyttää: viivakoodit, myydyimpien tuotteiden pikavalinta, tuotehaku sekä ajanvarauksen vienti kalenteista kassaan klikkauksella. Luomasi alennuskampanjat huomioidaan automaattisesti ja järjestelmä hyväksyy haluamasi maksutavat, myös liikuntasetelit ja lahjakortit. Muita ominaisuuksia: erillinen tai integroitu maksupääte, virhekuitit, alennukset tuotteelle tai koko kuitille, palautukset, vapaamyynti sekä nostot, tilitykset ja täsmäytys.
 • Ajanvaraus
  Nettiajanvaraus voidaan upottaa kotisivuillesi tai linkittää kotisivulta Avoinna24.fi-ajanvaraussivulle. Ajanvarauskalenterissa näkyvät sekä henkilökunnan merkitsemät varaukset että asiakkaiden nettiajanvaraukset.  Ohjelma toimii myös mobiilina.
 • Raportit
  Monipuoliset ja selkeät kassaraportit kirjanpidon tarpeisiin ja myynnin seurantaan. Varastoraporteilla varastosaldot, tilaustarpeet ja varaston arvo. Lisäksi mm. työaika-, ryhmäajanvaraus- ja reskontraraportit. Kirjanpitäjälle voi luoda omat raportointitunnukset, jolloin kirjanpitäjä voi hakea ohjelmista tarvitsemansa raportit.
 • Asiakashallinta
  Valituille asiakasryhmille voi lähettää markkinointiviestejä suoraan asiakashallinnasta joko tekstiviestinä tai sähköpostina. Järjestelmä tallentaa asiakkaan osto- ja varaushistorian sekä muistiinpanot. Asiakashallinta ei sovellu potilastietojen tallennukseen.
 • Tuotehallinta
  Mahdollistaa monipuoliset tarjouskampanjat tuotteille ja tuoteryhmille sekä erilaiset tuotetyypit esim. varastotuote, palvelu, valikoima tai kausi- ja sarjakortit. Järjestelmässä onnistuu viivakoodien lisäksi myös mm. punnituskoodit tai tuotetarrojen tulostus.
 • Varastonhallinta
  Varasto toimii yhdessä tuotehallinnan ja kassaohjelman kanssa helpottaen tuotemyynnin seurantaa ja tilaustarpeiden ennakointia. Toimipisteellä voi olla useita erityyppisiä varastoja.
   

Tehden%20Kassa%20myyntinäkymä.png

Saatavat lisäominaisuudet

 • Laskutus
  Kassalla voi valita maksutavaksi laskun ja sille halutun lähetystavan. Laskut voi merkitä maksetuiksi yksitellen tai ajamalla pankin viitemaksutiedoston ohjelmassa. Lisäominaisuudeksi sopii myyntireskontra, jolla voit valvoa maksuja.
 • Ryhmäajanvaraus
  Mahdollisuus tehdä ryhmäajanvarauspalveluita, joihin voi osallistua useampi asiakas samanaikaisesti. Ryhmävarauspalveluihin voi ilmoittautua myös internet-ajanvarauksella. Ryhmälle voi valita maksimikoon, jonotuspaikat ja värikoodit. Mahdollisuus säännöllisesti toistuviin tai kurssimuotoisiin varauksiin. Ryhmälle voi merkitä tilan ja useamman kuin yhden työntekijän.
 • Sarja- ja kausikortit
  Mahdollistaa aikaperusteiset kausikortit esim. jäsenyys 1 kk tai kappaleperusteiset sarjakortit esim. 10-kortti. Asiakkaalla on asiakasrekisterissä asiakastili, johon tallennetaan sähköisesti ostetut kausi- ja sarjakortit. Asiakas voi käyttää kortteja sähköisesti asioidessaan yrityksessäsi. Järjestelmään voidaan liittää TruPortal-kulunvalvontajärjestelmä, jolloin sarja- ja kausikortteihin voidaan asettaa kulkuoikeuksia kulkuavaimella. Järjestelmään voi ottaa lisäksi käyttöön kosketusnäytöllisen asiakaspäätteen kuittikirjoittimella, jolla asiakas voi itsepalveluna leimata itsensä tunnille tai kuntosalille kulkuavaimella käyttäen asiakastilillään olevia kausi- ja sarjakortteja.
 • Myyntireskontra
  Laskutus-ohjelman lisäosa. Laskut siirtyvät laskutusohjelmasta myyntireskontraan saataviksi. Saatavat ja suoritukset kohdennetaan automaattisesti viitenumeron perusteella. Voit myös luoda oikaisuerän tai kohdentaa useamman suorituksen yhteen tai useampaan saatavaan.
 • Perintä
  Myyntireskontraan maksutta kytkettävä ominaisuus. Ohjelmisto toimii laskun huomautus- ja perintäasioissa yhteistyössä Onecapital Oy:n kanssa. Perintätoimet voidaan kytkeä päälle klikkauksella, jonka jälkeen perintään siirrettävät laskut siirtyvät automaattisesti Onecapitalin tietoon. Perinnän etenemistä voi seurata laskun tapahtumalokista. Perinnän tilitys kohdentuu reskontrassa automaattisesti.

 

Järjestelmä edullisesti kuukausimaksulla

Saat Tehden Kauneuden käyttöösi näppärästi kuukausimaksulla, ilman aloitusmaksua. Hinta riippuu mm. kassojen, käyttäjien ja tietojen määrästä sekä mahdollisesti käyttöön otettavista lisäominaisuuksista. Tarvitset ohjelmiston käyttöön tietokoneen ja kuittitulostimen. Voit ottaa lisäksi käyttöön muita laitteistoja esim. maksupääte, viivakoodinlukija, kassalipas, tarratulostin. Saat tarvittavat laitteet ja tuen kätevästi myös Lounealta.

Voit aloittaa käytön helposti 30 päivän ilmaisella kokeilujaksolla ja päättää sen jälkeen otatko maksullisen palvelun käyttöösi. Tarjoamme myös palvelua sopimusyrittäjille, jolloin yhdessä kassapisteessä voi toimia pääyrittäjän kanssa useampi itsenäinen, omilla y-tunnuksillaan toimiva sopimusyrittäjä.

Tehden Kauneus alkaen 49 € / kk (alv 0%).
 

Haluatko lisää tietoa Tehden-järjestelmistä?

Haluatko kokeilla kuukauden veloituksetta? Tai haluatko tietää lisää Tehden-järjestelmistä?

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinun toimintaasi sopivin ratkaisu.

puh. 0800 30 301
tehden@lounea.fi

 

 

Paluu Tehden-etusivulle