Tehden_Ajanvaraus.jpg

Helppokäyttöinen ajanvarausohjelma

Ottamalla käyttöösi netin kautta toimivan Tehden Ajanvarauksen, saat monipuolisen varauskalenterin ja helposti päivitettävän asiakasrekisterin lisäksi työkalut nettiajanvaraukseen, työvuorosuunnitteluun, asiakasviestintään sekä markkinointiin ja raportointiin. Järjestelmä sopii kaikenkokoisille yrityksille ja sillä voi varata aikoja palveluihin, tiloihin, laitteisiin, tapahtumiin ja ryhmiin.

Ajanvarausjärjestelmän ominaisuudet

 • Ajanvaraus
  Nettiajanvaraus voidaan upottaa kotisivuillesi tai linkittää kotisivulta Avoinna24.fi-ajanvaraussivulle. Ajanvarauskalenterissa näkyvät sekä henkilökunnan merkitsemät varaukset että asiakkaiden nettiajanvaraukset. Ohjelma toimii myös mobiilina.
 • Raportit
  Monipuoliset ja selkeät kassaraportit kirjanpidon tarpeisiin ja myynnin seurantaan. Varastoraporteilla varastosaldot, tilaustarpeet ja varaston arvo. Lisäksi mm. työaika-, ryhmäajanvaraus- ja reskontraraportit. Kirjanpitäjälle voi luoda omat raportointitunnukset, jolloin kirjanpitäjä voi hakea ohjelmista tarvitsemansa raportit.
 • Asiakashallinta
  Valituille asiakasryhmille voi lähettää markkinointiviestejä suoraan asiakashallinnasta joko tekstiviestinä tai sähköpostina. Järjestelmä tallentaa asiakkaan osto- ja varaushistorian sekä muistiinpanot. Asiakashallinta ei sovellu potilastietojen tallennukseen.
 • Tuotehallinta
  Mahdollistaa monipuoliset tarjouskampanjat tuotteille ja tuoteryhmille sekä erilaiset tuotetyypit esim. varastotuote, palvelu, valikoima tai kausi- ja sarjakortit. Järjestelmässä onnistuu viivakoodien lisäksi myös mm. punnituskoodit tai tuotetarrojen tulostus.
 • Ryhmäajanvaraus
  Mahdollisuus tehdä ryhmäajanvarauspalveluita, joihin voi osallistua useampi asiakas samanaikaisesti. Ryhmävarauspalveluihin voi ilmoittautua myös internet-ajanvarauksella. Ryhmälle voi valita maksimikoon, jonotuspaikat ja värikoodit. Mahdollisuus säännöllisesti toistuviin tai kurssimuotoisiin varauksiin. Ryhmälle voi merkitä tilan ja useamman kuin yhden työntekijän.
   


Järjestelmä edullisesti kuukausimaksulla

Saat Tehden ajanvarausjärjestelmän käyttöösi edullisesti kuukausimaksulla. Hinta määräytyy yrityksesi koon ja tarpeiden mukaan. Tarvitset ohjelmiston lisäksi vain tietokoneen, jonka saat kätevästi myös Lounealta.

Voit aloittaa käytön helposti 30 päivän ilmaisella kokeilujaksolla ja päättää sen jälkeen otatko maksullisen palvelun käyttöösi.

Tehden Ajanvaraus alkaen 29 € / kk (alv 0%).
 

Haluatko lisää tietoa Tehden-järjestelmistä?

Haluatko kokeilla kuukauden veloituksetta? Tai haluatko tietää lisää Tehden-järjestelmistä?

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinun toimintaasi sopivin ratkaisu.

puh. 0800 30 301
tehden@lounea.fi

 

 

 

Paluu Tehden-etusivulle