Visma Fivaldi - tilitoimiston apuna

Visma Fivaldi on aidosti pilvessä toimiva, sähköinen tilitoimisto-ohjelma, joka tarjoaa nykyaikaisen työkalun taloushallinnon hoitamiseen tehokkaasti ja turvallisesti. Kustannustehokkaalla Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen, myyntireskontran, palkanlaskennan, ostoreskontran, ostolaskujen kierrätyksen sekä muut tilitoimiston tarvitsemat ydintoiminnot samassa järjestelmässä.

Automaattitoiminnot, massakäsittelyt ja sähköiset asiointikanavat takaavat huomattavan ajansäästön ja virhemahdollisuudet pienenevät. Tilitoimiston asiakas voidaan liittää järjestelmään, jolloin asiakas voi hoitaa osan työvaiheista itse. Palvelut voidaan ottaa käyttöön vaiheittain ja kokonaisuutta kasvattaa tarpeen mukaan.

Fivaldi

 

Tilitoimiston arkea helpottavat toiminnallisuudet

 • Tehokas talousautomaatio
  Mahdollistaa useiden automaattisten toimintojen käyttämisen päivittäisen taloushallinnon hoitamisessa. Suurenkin tapahtumamäärän hallinta on sujuvaa ja loogisilla prosesseilla virhetilanteet ja selvittelytyö vähentyvät.

 • Sähköiset yhteydet viranomaisiin
  Visma Fivaldi lähettää veroilmoitukset, kausiveroilmoitukset ja muut viranomaisilmoitukset sähköisesti suoraan järjestelmästä. Sähköinen asiointi on mahdollista verottajan, pankkien, vakuutusyhtiöiden, tuostuspalvelujen ja muiden sidosryhmien kanssa.
   
 • Ajantasaisesti yhdessä järjestelmässä
  Kaikki tilitoimiston tarvitsemat keskeiset ydintoiminnot sähköisestä laskusta palkanlaskentaan ja arkistoon ovat samassa järjestelmässä ilman kumulointia, siirtoja tai ylläpitoajoja.
   
 • Perinteistä tai sähköistä kirjanpitoa
  Pilvipalvelu mahdollistaa sekä perinteisen että sähköisen kirjanpidon hoitamisen asiakkaasta riippuen. Sähköisyyteen voi siirtyä asiakkaan tarpeen ja halun mukaan.
   
 • Ei päällekkäisiä työvaiheita
  Visma Fivaldia käyttävät tilitoimistot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden tehdä osan keskeisistä taloushallinnon työvaiheista itse ja ulkoistaa muut työvaiheet tilitoimistoon.
   
 • Huolettomasti pilvessä
  Selainpohjainen järjestelmä toimii palvelumallilla, jossa käyttäjän ei tarvitse asentaa ylimääräisiä ohjelmia. Käyttäjäpohjainen hinnoittelu on budjetoitavissa, eikä tuo yllätyksiä.

Visma Fivaldi pilvipalvelu lukuina

Lataa maksuton opas tilitoimistoille

Harkitsetko pilveen siirtymistä tai oletko jo sähköistänyt toimintojasi, mutta etsit vielä tehokkaampaa tapaa toimia? Lataa maksuton Sähköisyys -uhka vai mahdollisuus tilitoimistolle -opas.