Tämän helpommaksi ei voi henkilöstörekisteri tulla

Nepton_easyHR.jpg

Nepton Easy HR on helppokäyttöinen henkilöstörekisteri, jonne tallennat kaikki työntekijöihisi liittyvät tiedot. Ohjelma täyttää GDPR-vaatimukset ja pitää kaikki yrityksesi henkilöstöön liittyvät tiedot turvallisesti pilvipalvelussa yhdessä paikassa.

Henkilötietojen lisääminen onnistuu tietokoneella tai kännykällä tai ne voidaan tuoda suoraan Excelistä. EasyHR:ään voi lisätä oikeastaan mitä tahansa tiedostoja aina työsopimuksista kehityskeskusteluihin.
 

Roolien mukaiset näkymät

 
Nepton EasyHR:ssä jokainen yrityksen työntekijä pystyy itse tarkistamaan, lisäämään ja korjaamaan omia tietojaan. Johdolla ja hallinnolla on selkeä kuva koko yrityksen henkilöstöstä ja työsuhteeseen liittyvät dokumentit ja raportit ovat hetkessä saatavilla. Ennen kaikkea he voivat olla varmoja siitä, että kaikki oleellinen yrityksen henkilöstöön liittyvä data on ajan tasalla ja varmassa tallessa yhdessä paikassa. Palvelua voi myöhemmin laajentaa vaikkapa työajanseurannalla, vuorosuunnittelulla, matkalaskuilla tai lomien ja poissaolojen hallinnalla.
 

Palvelun hinta vain 1,90 €/kk/käyttäjä (alv 0%)

Ota yhteyttä niin laitetaan henkilöstörekisterisi kuntoon. Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja käyttökin sujuu ilman isompia koulutuksia.

Yritysasiakaspalvelu puh. 0800 30301 tai yritysasiakaspalvelu@lounea.fi