Valokaistapuhelut

Valokaista-liittymään on saatavissa lisäpalveluna puhepalvelu, jonka avulla voit käyttää internet-yhteyttäsi myös puhumiseen.

Puhepalvelu on internet-pohjainen ns. VoIP-palvelu. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita tavalliseen tapaan ja käyttää tietokonettasi samanaikaisesti.

Puhepalvelua varten tarvitset Valokaista-liittymän ja uuden tekniikan IP-puhelimen. IP-Puhelin voi olla myös langaton, joten kodissa ja pihapiirissä liikkuminen on mahdollista myös puhelun aikana. Olemassa oleva kotipuhelinnumerosi siirtyy Puhepalvelun numeroksi.

Huomioithan tilatessasi eri laskutusvaihtoehtomme.

Puhepalvelu Warma

Puhepalvelu WARMA noudattaa perinteisen Lounean lankapuhelimen hinnoittelua kuukausimaksussa ja puheluissa.
11,95 €/kk
Tilaa Lisätiedot »

Puhepalvelu Warma on saatavana Valokaistaliittymiin.

Puhepalvelu Winha

Puhepalvelu WINHA tarjoaa huokean kuukausimaksun sekä selkeän tasahinnoittelun kaikkiin suomalaisiin lankaliittymiin, riippumatta viikonpäivästä ja vuorokauden ajasta. Ulkomaanpuhelut sekä puhelut matkapuhelimiin sekä palvelu- ja yritysnumeroihin on hinnoiteltu erikseen.
6,50 €/kk
Tilaa Lisätiedot »

Puhepalvelu Winha on saatavana Valokaistaliittymiin.

Icon Winha hinnasto (221,1 KB) Icon Warma hinnasto (257,1 KB) Icon Lounean yleiset sopimusehdot kuluttajille 28.1.2016 alkaen (278,5 KB) Icon Lounea ulkomaanpuheluiden hinnasto (206,7 KB) Icon Lounea Puhepalvelu palvelukuvaus (353,6 KB)