Mobiililiittymät

Lounea toimii DNA:n paikallisena jälleenmyyjänä. Kauttamme saat edulliset ja monipuoliset DNA:n mobiililiittymät. Kattavasta valikoimasta löytyy tuotteet jokaiseen tarpeeseen puhutpa sitten puhelimessa, lähetät tekstiviestejä tai surffaat netissä. Esimerkiksi DNA Rajaton 3G sisältää rajattoman määrän puhetta, viestejä ja huippunopeaa tiedonsiirtoa.

Huomioithan tilatessasi eri laskutusvaihtoehtomme.

DNA Mini Data

Perusliittymä, joka soveltuu myös vähäiseen nettikäyttöön. Kiinteän kuukausimaksun lisäksi maksat vain käyttämistäsi puheminuuteista ja viesteistä.
4,90 €/ kk
Tilaa Lisätiedot »

Perusliittymä, joka soveltuu myös vähäiseen nettikäyttöön. Kiinteän kuukausimaksun lisäksi maksat vain käyttämistäsi puheminuuteista ja viesteistä. Ei datakattoa – kuukausihinta sisältää rajoittamattomasti tiedonsiirtoa. Ulkomaanpuhelut ja erillishinnoitellut puhelut veloitetaan hinnaston mukaisesti. Kotimaan puhelut 0,07 €/min ja tekstiviestit 0,07 €/kpl. Sisältää rajoittamattomasti tiedonsiirtoa. Tiedonsiirtonopeus 3G-verkossa 256 kbit/s (nopeuden vaihteluväli 64-256 kbit/s). Avausmaksu 3,90 €. Kampanjaetu poistuu, mikäli asiakas vaihtaa liittymätyyppiään edun voimassa ollessa. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

DNA Rajaton 4G Teho

Aidosti rajattomalla liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot liikkuvaa kuvaa vaivatta, kotona ja sen ulkopuolella, ilman käyttökattoa. Rajaton liittymä, jossa on nopea 4G-netti: Kaikki normaalihintaiset puhelut kotimaan matka- ja lankapuhelinliittymiin, teksti- ja multimediaviestit sekä tiedonsiirto sisältyvät kuukausihintaan.
26,90 €/ kk/12 kk
Tilaa Lisätiedot »

Kaikki normaalihintaiset puhelut kotimaan matka- ja lankapuhelinliittymiin, teksti- ja multimediaviestit sekä tiedonsiirto sisältyvät kuukausihintaan. Erillishinnoitellut puhelut, ulkomaanpuhelut sekä liittymän käyttö ulkomailla veloitetaan hinnaston mukaisesti. 4G-liittymällä surffaat vauhdilla: 4G-verkossa on moninkertaiset lähetys- ja latausnopeudet 3G-verkkoon verrattuna. DNA:n nopeassa 4G LTE -verkossa netti ei töki, tiedostojen lataaminen ja lähettäminen käy vaivatta ja mm. ohjelmia on mukava katsoa myös puhelimella, kun kuva ei pätki ja sisällöt latautuvat nopeasti. Huippunopeudet ovat saavutettavissa 4G LTE -verkon alueella, 4G-liittymää ja -laitetta käytettäessä. Liittymä toimii myös 3G-verkossa. Maksiminopeus 4G LTE -verkossa 50 Mbit/s (vaihteluväli 5-40 Mbit/s) Maksiminopeus 3G-verkossa 42 Mbit/s (vaihteluväli 0,4-25 Mbit/s) DNA Rajaton 4G Teho -liittymä hintaan 26,90 €/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen 29,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €. Etu poistuu liittymätyypinvaihdon yhteydessä eikä koske vaihtoa DNA Pro, DNA Rajaton tai DNA Äly -liittymistä. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.