Puhelinliittymä Warma

Kotona oleva lankapuhelin on edelleen edullisin tapa soittaa lähelle ja kauas. Puhelinliittymä Warma on aina hyvä valinta. Se on käytössä helppokäyttöinen, häiriötön ja maksuiltaan edullinen. Puhelinliittymä Warma onkin parhaimmillaan pitkissä puheluissa esimerkiksi silloin, kun rupatellaan ystävän tai sukulaisen kanssa tai hoidetaan aikaa vaativia asioita virastoissa tai yrityksissä.

Halutessasi kotipuhelimeen on mahdollista saada käteviä Pluspalveluita, jotka monipuolistavat liittymäsi toiminnallisuuden.

Sastamalan alueen puhelinliittymät. Katso hinnasto Icon LOUNEA_Käyttöliittymä_Sastamala_Hinnasto_20160525.pdf (222,0 KB)

Huomioithan tilatessasi eri laskutusvaihtoehtomme.

Kotipuhelin

Säilytä vanha lankapuhelinnumerosi ja soita edullisia puheluita, Tarvitset Lounea Kotipuhelin-liittymän ja GSM-puhelimen. Palvelu toimii matkapuhelinverkossa.
11,95 €/kk
Tilaa Lisätiedot »

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Tilaukseen sovelletaan Lounean yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. GSM-pöytäpuhelin toimii SIM-kortilla matkapuhelinverkossa. Laitteen kertamaksu 99 €. Saatavana myös korottomalla maksuajalla esim. 2,75 €/36 kk tai 4,13 €/ 24 kk tai 8,25 €/12 kk.

Kotipuhelin Sastamala

Säilytä vanha lankapuhelinnumerosi ja soita edullisia puheluita, Tarvitsen lankapuhelimesi lisäksi vain Lounea Kotipuhelin-liittymän ja lankapuhelinsovittimen. Palvelu toimii matkapuhelinverkossa. Saatavilla Sastamalan alueella.
9,66 €/kk
Tilaa Lisätiedot »

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Tilaukseen sovelletaan Lounean yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Lankapuhelinsovitin toimii SIM-kortilla matkapuhelinverkossa. Laitteen kertamaksu 99 €. Saatavana myös korottomalla maksuajalla esim. 2,75 €/36 kk tai 4,13 €/ 24 kk tai 8,25 €/12 kk.

Puhelinliittymä Warma

Puhelinliittymä Warma on aina hyvä valinta. Se on käytössä helppokäyttöinen, häiriötön ja maksuiltaan edullinen. Saatavilla Salon ja Forssan toimialuieilla.
15,95 €/kk
Tilaa Lisätiedot »
Icon Puhelinliittymä Warma Hinnasto (247,6 KB) Icon Lounea Kotipuhelin palvelukuvaus (349,4 KB) Icon Lounea 118 numeropalvelun hinnasto (156,0 KB) Icon Lounea ulkomaanpuheluiden hinnasto (206,7 KB)