Mobiiliyhteydet

 

Nopea netti puhelimiin ja tabletteihin

Toimimme DNA:n paikallisena jälleenmyyjänä. Kauttamme saat kaikki DNA:n edulliset ja kattavat datapaketit kaikkiin mobiililaitteisiisi. Esimerkiksi DNA Veppi -nettiliittymällä surffaat niin paljon kuin haluat 3G-verkon maksiminopeudella! Tutustu muihin mobiiliyhteyksiin alta.

Huomioithan tilatessasi eri laskutusvaihtoehtomme.

 

DNA Tehonetti 4G

Tablettiin tai tietokoneeseen, 1-2 käyttäjälle. Selaa nettiä, kuuntele musiikkia, katsele HD-videoita, työskentele etänä. 4G-verkon nopeus, ei käyttökattoa. Maksiminopeus 4G-verkossa 50 Mbit/s.
17,90 €/kk/6 kk
Tilaa Lisätiedot »

Tehokäyttäjän nettiliittymä tablettiin tai tietokoneeseen

Aidosti rajattomalla liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot liikkuvaa kuvaa vaivatta kotona ja sen ulkopuolella, ilman käyttökattoa. Tehonetti on valintasi kun haluat vauhdikkaan netin tablettiin tai tietokoneeseen 1-2 käyttäjälle. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa. Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja. 

DNA Tehonetti 4G 17,90 €/kk 6 kk ajan, jonka jälkeen 21,90 €/kk, ei määräaikaisuutta. Avausmaksu 3,90 €.  Kampanjaetu poistuu, mikäli liittymätyyppi vaihdetaan edun voimassa ollessa. 

DNA Supernetti 4G

Kotiin tai mukaan, nopea netti usealle laitteelle. Selaa nettiä, pelaa, katsele HD-videoita tai työskentele etänä. 4G-verkon nopeus, ei käyttökattoa. Maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s .
24,90 €/kk / 12 kk
Tilaa Lisätiedot »

Huippunopea netti usealle laitteelle

Aidosti rajattomalla liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot liikkuvaa kuvaa vaivatta kotona ja sen ulkopuolella, ilman käyttökattoa. Supernetti on valintasi kun haluat nopean netin useampaan laitteeseen. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa. Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

DNA Supernetti 4G 22,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 29,90 €/kk, ei määräaikaisuutta. Avausmaksu 3,90 €. Maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s. 

DNA Hypernetti 4G

Kotiin tai mukaan, nopea netti kaikille laitteille. Selaa nettiä, pelaa, katsele HD-videoita tai työskentele etänä. 4G-verkon nopeus, ei käyttökattoa. Maksiminopeus 4G-verkossa 300 Mbit/s .
29,90 €/kk / 12 kk
Tilaa Lisätiedot »

4G-netti kodin kaikille laitteille. Huippunopeus jopa 300 Mbit/s.

Aidosti rajattomalla liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot liikkuvaa HD-kuvaa kotona ja sen ulkopuolella, ilman käyttökattoa. Valitse DNA Hypernetti 4G, kun haluat nauttia todella nopeasta liikkuvasta laajakaistasta. Hypernetin huippunopeus on jopa 300 Mbit/s. Siitä riittää nettiä useammalle käyttäjälle samaan aikaan. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa.  Avausmaksu 3,90 €. Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.