Haemme senioreja kokeilemaan OMAseniori-palvelua

Etsimme ennakkoluulottomia senioreja koekäyttämään OMAseniori-palvelua vuoden ajan. Seniori saa kotiinsa OMAseniori-palvelun laitteineen sekä asennuksen ja opastuksen.

Vuoden aikana seniorit kertovat kokemuksistaan Lounealle, ja kokemuksia jaetaan Lounean nettisivuilla, blogeissa, sosiaalisessa mediassa ja muissa materiaaleissa. Kokeilujakson päätyttyä seniori voi jatkaa halutessaan palvelun käyttöä sen hetkisellä hinnalla.

Vinkkaa sopivasta seniorista tai hae itse mukaan

Etsimämme seniorit asuvat Lounean toimialueella*. OMAseniori-palvelua voi käyttää yksin asuva henkilö. Valitsemme mukaan 2-4 senioria.

Kokeilemaan OMAsenioria? Tulosta ja täytä hakulomake, ja lähetä se Lounealle tai tuo lomake palvelupisteeseemme. Voit täyttää hakemuksen myös täällä (huomioithan, että linkki johtaa Lounea Älykoti -sivustolle, josta verkkolomake löytyy).

Kerro hakemuksessasi lyhyesti seniorista/itsestäsi, kuka olet, miten asut sekä miksi juuri sinut pitäisi valita mukaan. Jos lähetät vinkkiä tuntemastasi seniorista, hakuun pitää olla seniorin suostumus. Hakuaika päättyy 31.10. ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnasta.

Mikä on OMAseniori-palvelu?

OMAseniori-palvelu on kehitetty yksin yksin asuvien ikäihmisten turvaksi. Palvelu antaa mielenrauhaa sekä seniorille, että hänen läheisilleen. OMAseniori-palveluun kuuluu kotiin kytkettävä järjestelmä, joka seuraa kodin rutiineita ja kertoo asukkaan läheisille, jos asukas saattaa saataa tarvita apua voinnin huononemisen tai esimerkiksi kaatumisen vuoksi. Läheiset saavat tietoa säännöllisesti järjestelmästä, jolloin voidaan kiinnittää huomiota esimerkiksi äkillisiin rutiinien muutoksiin esim. ruokailujen väliin jäämiseen. Palvelu reagoi myös nopeasti, jos on syytä olettaa, että asukas on esim. kaatunut tai saanut sairaskohtauksen. OMAseniori on helppo ottaa käyttöön, eikä se vaadi päälle puettavia laitteita tai minkäänlaista teknistä osaamista. Palvelua käyttäessa asukkaan yksityisyys säilyy, sillä palvelu ei sisällä minkäänlaisia kameroita tai ääntä nauhoittavia laitteita.

*Lounean toimialue: Salo, Somero, Lohja, Forssa, Lieto, Loimaa, Sastamala.