Lounean Watson leffalippu-kilpailun säännöt

1. Watson leffalippu -arvonnan järjestäjä on Lounea Oy. Facebook toimii kilpailun julkaisualustana, mutta se ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin. Facebook ei siten ole vastuussa kilpailusta.

2. Kilpailuaika on 16.10.-18.10.2015. Kilpailun päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida.

3. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla kilpailu-julkaisua Facebookissa.

4. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 21.10. kolme ilmaista leffalippua viidelle henkilölle Watsonissa toimivaan Makuuni-leffavuokraamoon.

5. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Voittajiin ollaan yhteydessä Facebookin Viesti-toiminnon kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen osallistujien kesken.

7. Lounea arpoo voittajat keskiviikkona 21.10. ja voittajan nimi ilmoitetaan Lounean Facebook-sivuilla sekä yksityisviestinä Facebookissa, jos käyttäjän yksityisasetukset sen sallivat. 

8. Kilpailun järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat eivät saa osallistua arvontaan.

9. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.