toimisto365_1000x.png


Kaikki yrityksen ohjelmat yhdessä paketissa


Yrityksen ohjelmistohankinnat voi tehdä myös helposti!

Lounea Toimisto 365 on yksinkertainen ja toimiva ratkaisu yrityksen tärkeimpien ohjelmistotyökalujen hankintaan. Yhdessä paketissa saat käytännössä kaiken, mitä yrityksen viestinnässä, ajanhallinnassa, toimistorutiineissa ja varmuuskopioinnissa tarvitaan.

Kaikki yrityksen ohjelmat yhdessä paketissa

Yhdellä kuukausimaksulla saat käyttöösi viimeisimmät yritysversiot alan johtavista toimisto-ohjelmista. Ohjelmat toimivat sekä PC- että Mac-tietokoneilla, tableteissa ja puhelimissa ja voit asentaa ne viiteen valitsemaasi laitteeseen. Toisin kuin Home-versioita, Office 365 Business Premium -pakettia voi vapaasti käyttää yrityskäytössä.

Tehokasta viestintää ja sujuvaa ajanhallintaa

Pakettiin kuuluu jokaiselle käyttäjälle oma Outlook-sähköpostiohjelma sekä 50Gt:n sähköpostilaatikko, joka ei ihan pienestä täyty. Jaettavan kalenterin ansiosta tapaamiset, kokoukset ja muut tärkeät tapahtumat ovat kaikkien asianosaisten tiedossa. Kätevä on myöskin Skype for Business, jolla voit osallistua kokouksiin missä tahansa videokuvan, ruudunjaon ja pikaviestien avulla. (ei Business-paketissa)

Helppoa varmuuskopiointia

Microsoft Onedrive for Business -palvelun avulla varmuuskopioit kaikki tärkeät tiedostosi turvallisesti nettiin. Tallennustilaa on 1 Tb/ käyttäjä. Tiedostot ovat koko ajan käytettävissäsi kaikilta laitteiltasi.

toimisto365_900px.jpg

Business Essentials

4,50 €/kk /käyttäjä
Tilaa Lisätiedot »

Sis. Word, Excel, Powerpoint, Skype for Business ja Outlook (sähköpostilaatikko ja jaettu kalenteri) -lisenssit ja 1 Tb tallennustilaa. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ei avausmaksua. HInta 4,50 €/kk/käyttäjä. Hinnat alv 0%.

Alv 0%

Business

8,80 €/kk/ käyttäjä
Tilaa Lisätiedot »

Sis. Word, Excel, Powerpoint ja Outlook -lisenssit ja 1 Tb tallennustilaa. Asennettavissa käyttäjän viidelle laitteelle, ei vaadi käytettäessä Internetyhteyttä. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ei avausmaksua. Hinta 8,80 €/kk/käyttäjä. Hinnat alv 0%.

alv. 0%

Business Premium

9,60 €/kk/ käyttäjä
Tilaa Lisätiedot »

Sis. Word, Excel, Powerpoint, Skype for Business ja Outlook (sähköpostilaatikko ja jaettu kalenteri) -lisenssit ja 1 Tb tallennustilaa. Asennettavissa käyttäjän viidelle laitteelle, ei vaadi käytettäessä Internetyhteyttä. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ei avausmaksua. Hinta 9.60 €/kk/käyttäjä. Hinnat alv 0%.

Alv 0%