Usein kysyttyä

Miksi siirtyä valokuituun?

Valokuitu tarjoaa asukkaille modernin ja nopean Internet-yhteyden. Valokuitu kykenee täyttämään myös tulevaisuuden tietoliikennetarpeet, sillä kapasiteetti on lähes rajaton. Valokuituliittymä nostaa huoneiston arvoa ja helpottaa asunnon myymistä tai vuokraamista.  Lisääntyvä etätyöskentely- ja opiskelu vaativat nopean ja vakaan yhteyden. Myös vapaa-aikana käytetään nettiä huomattavan paljon.

Miksi taloyhtiösopimus?

Talohtiösopimus on asukkaalle helppo tapa liittyä valokuituverkkoon. Taloyhtiösopimuksella asukkaat saavat liittymän perusnopeuden 20 % alennuksella. Lisänopeuksista jokainen asukas vastaa itse.

Mitä TY-sopimus vaatii taloyhtiöltä?

Taloyhtiösopimus on helppo ratkaisu, jossa Lounea toimittaa kaikki tarvittavat palvelut (kaivuutyöt, asennus, lisäpalvelut, huolto).

Mitä TY-sopimus vaatii asukkaalta?

Jos asukkaalle riittää netin perusnopeus, hänen ei tarvitse kuin avata ovi asentajalle. Mikäli käyttöön halutaan lisänopeuksia - tai palveluja, pitää asiakkaan tilata ne Lounean asiakaspalvelusta.

Mitä tapahtuu nykyisille sopimuksille?

Mikäli asukkaalla on käytössään ennestään Lounean palveluita, vaihtuvat ne automaattisesti uutta sopimusta vastaavaksi. Mikäli asukas haluaa näihin muutoksia, tulee hänen olla yhteydessä Lounean asiakaspalveluun. Muiden operaattoreiden palvelut (netti- ja puhelinliittymät) tulee irtisanoa ajoissa palvelun tarjoajalle.