Yritys

Lounea tarjoaa alueen parhaat tietoliikenneyhteydet ja -palvelut paikallisella asiakaspalvelulla höystettynä. Autamme asiakastamme valitsemaan oikeat palvelut, sovellukset ja laitteet yhtä monimutkaisemmassa digitaalisessa maailmassa.

Me Lounealla haluamme pitää oman alueemme vireänä varmistamalla, että paikallisilla kotitalouksilla ja yrityksillä on käytössään laadukkaat tietoliikenneyhteydet. Panostamme vahvasti valokuituverkkoihin. Paikallinen läsnäolo ja palvelu ovat meidän valttejamme. Lounean toimialue on lounaisessa Suomessa, erityisesti Salon, Forssan, Lohjan ja Loimaan seutukunnilla.

Konserniin kuuluu teleliiketoimintaa harjoittava Lounea Palvelut Oy sekä valtakunnallisesti suosittu tietotekniikan verkkokauppa Jimm´s PC-Store Oy.  Lounea Oy toimii konsernin emoyhtiönä ja hoitaa sijoitustoimintaa, kiinteistöjen vuokrausta sekä tuottaa hallintopalvelut konserniyhtiölle. Konsernin vuosiliikevaihto on noin 57 M€ ja henkilöstön määrä noin 190. Konsernin taseen loppusumma on noin 100 M€ ja omavaraisuus 90 %. Lounea on Finnet-Liitto ry:n jäsen.