Avoimet työpaikat

 

Haemme

OSAAJAA TEKNISEEN ASIAKASPALVELUUN

Salon, Forssan tai Sastamalan toimipisteeseen

 

Tehtäviisi kuuluu tekninen asiakaspalvelu eri palvelukanavia pitkin. Päivittäiseen työhösi kuuluu jatkuvaa ongelmanratkaisua ja tehtävien koordinointia.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä asennetta, perustaitoja ICT-alasta sekä työasematuntemusta. Tehtävässä onnistuminen vaatii sinulta hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä palvella asiakkaita puhelimitse ja sähköpostilla. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksesi helpdesk, IT-tuki tai ATK-tuki tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa tietoliikenneyrityksessä, kannustavan työyhteisön, jossa onnistumiset palkitaan sekä mahdollisuudet monipuoliseen itsensä kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknisen asiakaspalvelun päällikkö Antti Manninen puh. 029 7070 541 tai sähköpostilla antti.manninen@lounea.fi. Lähetä CV ja hakemuksesi 15.3.2017 mennessä osoitteeseen rekry@lounea.fi.

 

Lounea tuottaa iloa elämään ja tehoa toimintaan. Se tarjoaa tietoliikenteen ja tietotekniikan korkealuokkaisia ja asiakaslähtöisiä palveluja sekä investoi merkittävästi kuituverkkoihin. Nettipalveluja Lounea tarjoaa erityisesti Salon, Forssan, Lohjan, Loimaan ja Sastamalan seutukunnilla. Konserniin kuuluu valtakunnallisesti suosittu tietotekniikan verkkokauppa Jimm´s PC-Store Oy.

Lounea konsernissamme työskentelee n. 210 ammattilaista. Tähän joukkoon haluaisimme toivottaa Sinut tervetulleeksi.