Avoimet työpaikat

 

Oletko sinä etsimämme yritysmyynnin kyky?
Haluatko näköalapaikalle?

Toimintamme kasvaessa, etsimme yritysmyynnin tiimiimme lisää positiivista, rohkeaa ja aktiivista asennetta. Toimintamme kulmakivet ovat paikallisuus, asiakaslähtöisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja voit kehittää osaamistasi läpi koko työuran.

Olet kiinnostunut uusista haasteista ja haluat kehittyä yritysmyynnin monipuoliseksi osaajaksi. Tuot tuoretta näkökulmaa myyntiimme. Tuloshakuisuus, hyvällä tavalla kilpailuhenkisyys sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat edellytyksiä menestymiseen. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta b2b-myynnistä, mutta sitäkin tärkeämpää on innokkuus ja hyvä, myynnillinen asenne.


Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisia ja monipuolisia myyntitehtäviä kilpailukykyisillä tuotteilla

  • kannustavan työilmapiirin ja energisen tiimin tuen

  • mahdollisuuden uralla kehittymiseen

  • osaamiseen ja työssä suoriutumiseen perustuvan palkkauksen

  • erilaisia etuja sekä tukea työkyvyn ylläpitoon ja harrastuksiin
     

Hae tehtävää lähettämällä 26.2.2017 mennessä joko lyhyt ja ytimekäs hakuvideosi tai kirjallinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@lounea.fi. Otsikoi viestisi: ”Myyntineuvottelija”. Lisätietoja tehtävästä antaa yritysmyynnin päällikkö Jari Lehtiö puhelimitse puh. 029-707 0131 tai sähköpostilla jari.lehtio@lounea.fi.


Lounea tuottaa iloa elämään ja tehoa toimintaan. Se tarjoaa tietoliikenteen ja tietotekniikan korkealuokkaisia ja asiakaslähtöisiä palveluja sekä investoi merkittävästi kuituverkkoihin. Nettipalveluja Lounea tarjoaa erityisesti Salon, Forssan, Lohjan, Loimaan ja Sastamalan seutukunnilla. Konserniin kuuluu valtakunnallisesti suosittu tietotekniikan verkkokauppa Jimm´s PC-Store Oy. Lounea konsernissamme työskentelee n. 210 ammattilaista. Tähän joukkoon haluaisimme toivottaa Sinut tervetulleeksi.