Avoimet työpaikat

Haemme


IT-ASIANTUNTIJAA

Lohjan toimipisteeseen

 
Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaidemme tietoteknisten ympäristöjen kehitykseen, asennukseen, lähitukeen ja ylläpitoon liittyvät asiantuntijatyöt Lounean toimialueella. Pääasiallinen asemapaikkasi on Lohjan toimipisteemme.
 
Sinulta odotamme asiakaslähtöistä asennetta ja kokemusta ICT-alasta. Tehtävässä onnistuminen vaatii sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä ihmissuhdetaitoja ja kykyä toteuttaa annetut tavoitteet. Sinun tulee kyetä muodostamaan kokonaiskäsitys asiakkaidesi liiketoiminnasta ja sitä tukevasta ICT-ympäristöstä. Windows-työasemat, palvelimet sekä O365-ratkaisut ovat sinulle enemmän kuin tuttuja.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa tietoliikenneyrityksessä, kannustavan työyhteisön, jossa onnistumiset palkitaan sekä mahdollisuudet monipuoliseen itsensä kehittämiseen.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa IT Palveluvastaava Antti Ketonen puhelimitse 14.9. ja 21.9. klo 14-16 numerosta 029 7070 114 tai sähköpostilla antti.ketonen@lounea.fi. Lähetä CV ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@lounea.fi viimeistään 24.9.2017. 
 
 
Lounea tuottaa iloa elämään ja tehoa toimintaan. Se tarjoaa tietoliikenteen ja tietotekniikan korkealuokkaisia ja asiakaslähtöisiä palveluja sekä investoi merkittävästi kuituverkkoihin. Nettipalveluja Lounea tarjoaa erityisesti Salon, Forssan, Lohjan, Loimaan ja Sastamalan seutukunnilla. Konserniin kuuluu valtakunnallisesti suosittu tietotekniikan verkkokauppa Jimm´s PC-Store Oy.

Lounea konsernissamme työskentelee n. 210 ammattilaista. Tähän joukkoon haluaisimme toivottaa Sinut tervetulleeksi.