Meille töihin

 

Lounea tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä erilaisissa tietoliikennealan tehtävissä. 

Lounea työnantajana

Lounea-konsernissa työskentelee yli 200 ammattilaista. Työtehtävät vaihtelevat myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä erilaisiin ICT-alan asiantuntijatehtäviin, unohtamatta markkinointia ja taloushallintoa. Erilaisia toimenkuvia Louneassa on toista sataa.
Haluamme olla asiakkaillemme paikallinen kumppani. Toimipisteemme sijaitsevat Salossa, Forssassa, Somerolla, Sastamalassa, Lohjalla, Loimaalla, Liedossa ja Turussa. 

Kehittyvä henkilöstö

Ammattitaitoinen ja jatkuvasti kehittyvä henkilöstö takaa Lounean menestyksen. Nopeasti kehittyvällä alalla henkilöstön osaamisen kehittäminen edellyttää jatkuvia panostuksia. Koulutukset ja jatkuva työssä oppinen on Lounean henkilöstön arkipäivää.

Henkilöstön hyvinvointi

Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme erikoislääkäritasoisen terveydenhuollon. Edistämme työntekijöittemme hyvinvointia tarjoamalla vuosittain liikuntarahaa sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin. Joustavat työaikajärjestelyt mahdollistavat työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen. Muita henkilöstöetujamme ovat mm. tulospalkkiojärjestelmä sekä puhelin- ja laajakaistaedut.

Opiskelijalle

Oletko vailla työharjoittelupaikkaa tai haluatko tehdä lopputyön?
Ota yhteys Louneaan. Tarjoamme työharjoittelupaikkoja 18 vuotta täyttäneille opiskelijoille, joilla on ajokortti. Lähetä avoin hakemus, johon olet liittänyt CV:n, osoitteeseen sakari.syrjala @ lounea.fi.