Konsernin rakenne

Lounea Oy on konsernin emoyhtiö, jossa on konsernin hallinnolliset toiminnot. Lisäksi emoyhtiö omistaa konsernin kiinteistöt ja vastaa konsernin sijoitustoiminnasta. Lounea Palvelut Oy on konsernin teleliiketoimintaan ja ICT-liiketoimintaan keskittyvä emoyhtiön 100% omistama tytäryhtiö. Lounea Palvelut omistavat konsernin tietoliikenneverkot sekä teletilat. Toimialueena on Salo, Somero, Forssa, Tammela, Jokioinen, Humppila,
Kaarina, Paimio, Lieto, Loimaa, Oripää, Pöytyä, Aura, Lohja, Raasepori, Ypäjä, Huittinen ja Sastamala. Lounea Palvelut Oy tuo suurimman osan konsernin kassavirrasta. 

Jimm’s PC Store Oy on konsernin verkkokauppaliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, josta emoyhtiön omistusosuus on 95%. Jimm’s myy tietokoneita sekä oheistuotteita valtakunnallisesti. Pääasiakasryhmänä ovat asiantuntija-asiakkaat sekä pelaajat. Jimm’s tuo suurimman osan konsernin kasvusta.

Lounea Oy:n osakkuusyhtiöitä ovat Länsilinkki Oy, Softera Oy sekä S4F Holding Oy.
Länsilinkki Oy on tuotantoyhtiö, joka myy puheliikenteeseen liittyviä tukkutuotteita mm. teleoperaattoreille. Lounea Oy hankkii Länsilinkiltä koko puheliikenteensä tuotannon.

Softera Oy on tietotekniikan palvelutalo, joka tarjoaa mm. Lounealle BSS-järjestelmään liittyviä palveluja. Lisäksi Softera tuottaa tuotehallinnan ja laskutuksen, liiketoiminta-analytiikan, asiakaskokemuksen johtamisen ja viestinvälityksen ohjelmistoratkaisuja.