Lounean Helatorstai-kilpailun  säännöt


1. Helatorstai -arvonnan järjestäjä on Lounea Palvelut Oy. Facebook toimii kilpailun julkaisualustana, mutta se ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin. Facebook ei siten ole vastuussa kilpailusta.

2. Kilpailuaika on 13.5.–15.5.2015. Kilpailun päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida.

3. Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla helatorstain vietto suunnitelmansa arvonta-julkaisun kommenttikentässä ja/tai tykkäämällä julkaisusta tai siihen liittyvistä kommenteista.

4. Arvonnan palkintoina on Watson-palvelun kahden viikon ilmaiskäyttö sekä 4 ilmaista leffavuokrausta Watsonin Makuunin leffavuokraamoon. Lisätietoja Watsonista http://lounea.fi/yksityisille/tv-ja-viihde/watson. Arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken 19.5.2015. Palkinto toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti.

5. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Voittajiin ollaan yhteydessä Facebookin Viesti-toiminnon kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen osallistujien kesken.

8. Kilpailun järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat eivät saa osallistua arvontaan.

9. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän
kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.