Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Kilpailun järjestää Lounea Oy. Lounea Oy:n kilpailu ”Vastaa ja voita liput Holjille tai Benji-hyppyyn ” on voimassa 22.7.-28.7.2014.  Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Lounea Oy:n Facebook-sivuilla olevaa julkaisua. Osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl lippuja Benji-hyppyyn Someron katutansseilla 2.8. sekä 2x10 kpl pääsylippuja Forssan Holjille 31.7.-2.8. Palkinnot arvotaan 29.7.2014.

Arvonnan suorittaa Lounea Oy:n edustaja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 29.7.2014 puhelimitse tai sähköpostilla. Samassa yhteydessä voittajalle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Lounea Oy pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Arvonnan yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta edelleen Lounea Oy:n ulkopuolisten tahojen käyttöön. Lounea on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja haluamme aktiivisesti tiedottaa henkilötietojen suojaamisessa noudattamistamme periaatteista. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta.

Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste
Rekisterin pitäjä Lounea Oy
PL 108
24101  SALO

Rekisterin nimi
Lounea Oy:n yleinen asiakasrekisteri. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Lomakkeella ilmoittamasi tiedot talletetaan Lounea Oy:n ylläpitämään yleiseen asiakasrekisteriin.  Kilpailun kesto on 22.7.-28.7.2014. Arvonta suoritetaan 29.7.2014 kilpailun päätyttyä.

Asiakasrekisteriä käytetään SSP Yhtiö Oy:n markkinointi- ja viestintä tarkoituksiin. Emme säilytä rekisterissämme vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja. Lomakkeella antamiasi tietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

Rekisterin sisältämät tiedot
Asiakasrekisteriin talletetaan ainoastaan lomakkeella ilmoittamasi tiedot. Tyypillisesti lomake sisältää seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, ikä, sähköpostiosoite, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään ainoastaan lomakkeen kautta eikä rekisterin tietoja päivitetä muista tietolähteistä. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Lomakkeella antamiasi henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi tietyt, ennalta määritellyt henkilöt

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Lounea Oy
PL 108
24101  SALO