DNA-mobiilikampanja-headerkuva.png

Jaa tärkeät hetkesi myös muille


DNA:n mobiilituotteilla pysyt verkossa milloin ja missä vain 

DNA mobiililiittymillä surffaat netissä tabletilla tai puhelimella kotona ja muualla. Käytössäsi on  DNA:n kattava verkko – jopa 4G:n huippuvauhdilla. Liittymä sopiin laitteisiin, jossa on paikka SIM-kortille tai mokkulaan, jolla yhteyden voi jakaa tarvittaessa myös useamman laitteen ja käyttäjän kesken.


Ostaessasi jonkin alla olevista DNA-mobiilituotteista, saat mieluisen lahjan kaupan päälle:

  • Muistikortti 32GB (arvo 19,90 €)

  • Bluetooth kaiutin (arvo 23 €) 

  • Power bank/taskulamppu (arvo 24,95 €)

Etu voimassa 30.6.2015 asti.


Valitse alta tarpeisiisi sopiva tuote ja tee tilaus
Voi tehdä tilauksen myös asiakaspalvelustamme puh. 0800-30300 asiakaspalvelu@lounea.fi tai lähimmästä myymälästäsi.

DNA Rajaton 3G Perus

Kiinteähintainen huippunopea liittymä, jolla soitat, lähetät teksti- ja multimediaviestit, sekä käytät tiedonsiirtoa kotimaassa rajattomasti.
24,90 €/kk
Tilaa Lisätiedot »

Kiinteähintainen huippunopea liittymä, jolla soitat, lähetät teksti- ja multimediaviestit, sekä käytät tiedonsiirtoa kotimaassa rajattomasti. Kaikki soitetut puhelut normaalihintaisiin kotimaan matka- ja lankapuhelinliittymiin, teksti- ja multimediaviestit sekä tiedonsiirto sisältyvät kuukausimaksuun. Ulkomaanpuhelut ja erillishinnoitellut puhelut veloitetaan hinnaston mukaisesti. Siirtonopeus max. 21 Mbit/s, vaihteluväli 0,4-15 Mbit/s. DNA Rajaton 3G Perus -liittymä hintaan 24,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

DNA Rajaton 4G Teho

Aidosti rajattomalla liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot liikkuvaa kuvaa vaivatta, kotona ja sen ulkopuolella, ilman käyttökattoa. Rajaton liittymä, jossa on nopea 4G-netti: Kaikki normaalihintaiset puhelut kotimaan matka- ja lankapuhelinliittymiin, teksti- ja multimediaviestit sekä tiedonsiirto sisältyvät kuukausihintaan.
26,90 €/ kk/12 kk
Tilaa Lisätiedot »

Kaikki normaalihintaiset puhelut kotimaan matka- ja lankapuhelinliittymiin, teksti- ja multimediaviestit sekä tiedonsiirto sisältyvät kuukausihintaan. Erillishinnoitellut puhelut, ulkomaanpuhelut sekä liittymän käyttö ulkomailla veloitetaan hinnaston mukaisesti. 4G-liittymällä surffaat vauhdilla: 4G-verkossa on moninkertaiset lähetys- ja latausnopeudet 3G-verkkoon verrattuna. DNA:n nopeassa 4G LTE -verkossa netti ei töki, tiedostojen lataaminen ja lähettäminen käy vaivatta ja mm. ohjelmia on mukava katsoa myös puhelimella, kun kuva ei pätki ja sisällöt latautuvat nopeasti. Huippunopeudet ovat saavutettavissa 4G LTE -verkon alueella, 4G-liittymää ja -laitetta käytettäessä. Liittymä toimii myös 3G-verkossa. Maksiminopeus 4G LTE -verkossa 50 Mbit/s (vaihteluväli 5-40 Mbit/s) Maksiminopeus 3G-verkossa 42 Mbit/s (vaihteluväli 0,4-25 Mbit/s) DNA Rajaton 4G Teho -liittymä hintaan 26,90 €/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen 29,90 €/kk. Avausmaksu 3,90 €. Etu poistuu liittymätyypinvaihdon yhteydessä eikä koske vaihtoa DNA Pro, DNA Rajaton tai DNA Äly -liittymistä. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja. 

DNA Supernetti 4G

Kotiin tai mukaan, nopea netti usealle laitteelle. Selaa nettiä, pelaa, katsele HD-videoita tai työskentele etänä. 4G-verkon nopeus, ei käyttökattoa. Maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s .
24,90 €/kk / 12 kk
Tilaa Lisätiedot »

Huippunopea netti usealle laitteelle

Aidosti rajattomalla liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot liikkuvaa kuvaa vaivatta kotona ja sen ulkopuolella, ilman käyttökattoa. Supernetti on valintasi kun haluat nopean netin useampaan laitteeseen. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa. Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

DNA Supernetti 4G 22,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 29,90 €/kk, ei määräaikaisuutta. Avausmaksu 3,90 €. Maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s. 

DNA Tehonetti 4G

Tablettiin tai tietokoneeseen, 1-2 käyttäjälle. Selaa nettiä, kuuntele musiikkia, katsele HD-videoita, työskentele etänä. 4G-verkon nopeus, ei käyttökattoa. Maksiminopeus 4G-verkossa 50 Mbit/s.
17,90 €/kk/6 kk
Tilaa Lisätiedot »

Tehokäyttäjän nettiliittymä tablettiin tai tietokoneeseen

Aidosti rajattomalla liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot liikkuvaa kuvaa vaivatta kotona ja sen ulkopuolella, ilman käyttökattoa. Tehonetti on valintasi kun haluat vauhdikkaan netin tablettiin tai tietokoneeseen 1-2 käyttäjälle. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa. Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja. 

DNA Tehonetti 4G 17,90 €/kk 6 kk ajan, jonka jälkeen 21,90 €/kk, ei määräaikaisuutta. Avausmaksu 3,90 €.  Kampanjaetu poistuu, mikäli liittymätyyppi vaihdetaan edun voimassa ollessa.