Jo 130 vuotta alueen kehittäjänä

12.1.2017

Vuosi 2017 on kotimaamme 100 –vuotisjuhlavuosi. Monilla mittareilla mitattuna on varsinainen lottovoitto asua Suomessa. Menestyneen maan taustalla on toimiva ja kehittyvä infrastuktuuri, joka tänä päivänä tarkoittaa yhä enemmän myös toimivia ja nopeita tietoliikenneyhteyksiä.  Juhlivan Suomen rinnalla myös Lounea juhlii 130 vuotista historiaansa toimialueellaan. Yhtiön juuret ovat syvällä Varsinais-Suomessa, mutta toiminta-alueemme on laajentunut vuosikymmenten kuluessa myös Kanta-Hämeeseen, Uudellemaalle sekä Pirkanmaalle.

Yhtiö perustettiin aikanaan kehittämään paikallista infrastruktuuria ja luomaan alueelle kilpailukykyä. Tuo sama ydinajatus ohjaa toimintaamme edelleen. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että toimialueellamme on yhtä hyvät ellei paremmatkin mahdollisuudet työskennellä ja asua kuin isommissa kaupungeissa. Mahdollistamme nopeat tietoliikenneyhteydet ja tuomme asiakkaidemme saataville modernit nykyaikaiset palvelut.

Historiamme sai alkunsa lankapuhelimen korvatessa kirjeen ja sähkötyksen, myöhemmin mahdollistimme alueella matkapuhelimien käytön. Muutama vuosikymmen sitten Internet mullisti tavan olla yhteyksissä ja tehdä töitä. Kehitys on ollut nopeaa alun modeemiyhteyksistä nykyisiin kuituyhteyksiin. Tällä hetkellä pinnalla on esineiden Internet ja digitalisaatio. Kaikissa kehityksen vaiheissa olemme olleet etunojassa ottamassa uusia tekniikoita käyttöön toimialueellamme. Tänäkin päivänä mahdollistamme sekä kuluttajille että yrityksille uusimman tekniikan käyttöönoton toimialueellamme mm. älykoti- ja ohjelmistopalveluidemme kautta.

Haluamme pysyä jatkossakin kehityksen kärjessä ja tarjota asiakkaillemme paikallisesti laadukkaat ja modernit palvelut. Tule mukaan juhlimaan kanssamme. Juhlavuotenamme järjestämme tapahtumia ja kilpailuja palvelupisteissämme sekä sosiaalisessa mediassa!


Veli-Matti Viitanen
toimitusjohtaja
 

tagit: Lounea