Blogikirjoitukset

Talviolympialaiset 2018 telkkariin – mutta miten?

9.2.2018

XXIII talviolympialaiset alkavat Etelä-Korean PyeongChangissa, joten penkkiurheilijalla on onnen päivät seuraavat pari viikkoa. Vai onko? Mistä kisat näkyvät ja mitä laitteita tarvitsen katsomiseen?

Saija viihtyi TET-harjoittelussa Lounealla

16.11.2017

TET-harjoittelija Saija viihtyi Lounealla ja kertoi omasta harjoittelujaksostaan.

tagit: Lounea

5 syytä hankkia Elinkaaripalvelu

10.11.2017

Lounean Elinkaaripalvelut ratkaisevat yhdellä kertaa monta ongelmaa ja tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja kustannustehokkaan tavan kehittää omaa IT-laiteinfraansa ja siihen liittyviä prosesseja.  

Nopeustestaamisen sudenkuopat – miksi mittaustuloksesi voi olla täysin väärä?

9.11.2017

Nettiyhteyden nopeuden testaaminen vaikuttaa helpolta. Älä anna helppouden hämätä, mittaustuloksesi voi vääristyä tai mennä metsään, jos et huomioi tarpeellisia asioita. Tässä 4 tärkeintä vihjettä, joilla nopeustestisi tulokseen voi luottaa.

Valokuitu on juuri niin nopea netti, kuin luvataan – Miksi?

14.8.2017

Ei suuret sanat suuta halkaise, sanoo sananlasku tarkoittaen, että suurien puhuminen on helpompaa kuin lupauksen pitäminen. Tämä pitää paikkansa erityisesti laajakaistamarkkinoilla, jossa luvataan paljon, mutta yhteyden todellinen suorituskyky saattaa jäädä vaatimattomaksi. Eri tekniikan nettiyhteyksiä kaupataan toistaan hurjemmilla nopeuslupauksilla, mutta tosipaikassa totuus voi olla toinen. Miksi kuituliittymä on joukon kuningas, joka pitää lupauksensa?

tagit: Lounea