avajaiset2.jpg

Tervetuloa viettämään kanssamme unohtumattomia avajaisia

Tule juhlimaan kanssamme uudistuneen Sastamalan palvelupisteen avajaisia. Avajaispäivät ovat täynnä ohjelmaa ja huipputarjouksia. Kaikkien avajaisissa käyneiden kesken arvomme Huawei Honor 8 -puhelimen. Arvo 360 €.

Keskiviikkona 2.11. pelipäivä yhteistyössä Jimm's

  • Esittelemme ja lennätämme nelikoptereita klo 14 - 16.30
  • Avajaispäivinä erikoiseriä Jimm'sin pelitarvikkeita tarjoushinnoin
  • Pelaa 1 vs. 1 ShootOuteja ammattilaista vastaan ko 14 - 16.30 - Palkitsemme parhaat!

Torstai 3.11. ohjelmaa koko perheelle

  • Herra Hakkarainen paikalla klo 10 ja 15
  • ilmapalloja ja yllätyksiä
  • Mehu ja piparitarjoilu
  • Kävijöiden kesken arvotaan perhelippuja Herra Hakkaraisen taloom

Perjantai 4.11. kahvi ja pullatarjoilu

  • Kahvi ja pullatarjoilu koko päivän
  • OMAseniori tietoiskut klo 11 ja 13
  • 20 ensimmäistä OMAseniori tilausta ilman avausmaksua. Etu 300 euroa. Tilaa nyt!

 

Huomaa myös upeat tarjouksemme:

Tutustu Watson -palveluumme 3 kuukauden ajan veloituksetta. Saat kaupan päälle kaksi Makuunin leffakoodia. *

Valokaista 100/50M 3 kk 9,90 e/kk (norm. 38,90 e/kk)**

DNA -liittymän ottajalle varavirtalähde kaupanpäälle (rajoitettu erä)

Tietokoneen vuosihuolto 49 euroa, kaupanpäälle F-secure tietoturvaohjemiston asennus veloituksetta ja lisenssi 3 kuukautta 0 euroa.***

Avajaiskampanjat voimassa  2. - 7.11.2016

 

Lisää tarjouksia ja ohjelmaa Facebook-sivuillamme

 

 

*)Watson-palvelun 3 kk:n ajan  0 e/kk (norm. Watson 9,90 e/kk + tekijän oikeusmaksu 2,48 e/kk). Kampanjan kokonaishinta sopimuskaudelle on 0 e, myönnetty kampanjaetu palvelusta on 37,14 e

**)Lounea tarjoaa kampanjatarjouksena:

 1) Valokaista 100/50 laajakaistapalvelu kolme kk kampanjahintaan 9,90 €/kk (norm. 38,90 €/kk)

2) Valokaistan aktivointi maksutta (norm. 59,97 €)

Valokaistan laajakaistapalvelun kuukausimaksun lisäksi peritään Kuituliittymän perusmaksu, mikäli asiakkaan liittymätyyppiin kuuluu tämä maksu (Sastamalassa 9,58 €/kk).  Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.

Kampanjan kokonaishinta sopimuskaudelle on 29,70 €. Myönnetty kampanjaetu sopimuskaudelta on 146,97 €. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24 %.

Paketti sisältää laajakaistapalvelun erityishinnoilla. Lounea takaa kampanjan mukaisen hintatason 3 kk ajaksi, jonka jälkeen hinta muuttuu senhetkiseksi listahinnaksi. Asiakkaan kannalta sopimus on kuitenkin toistaiseksi voimassa oleva ja irtisanottavissa yleisten sopimusehtojen mukaisesti, myös 3 kk hintatakuujakson aikana. Kampanja on saatavissa valokaista-asiakkaille (kuluttajat) saatavuuden puitteissa Lounean Sastamalan toimialueella.

Määräajan päättymisen jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Asiakas voi hyödyntää vain yhtä kampanjaa kerrallaan ja saada kampanjaedun vain kerran. Kampanjaetuja ei vaihdeta rahaksi eikä hyvitetä muista laite- tai palveluostoista. Etu ei koske kampanja-aikana irtisanottuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja tilauksia. Liittymän nopeutta ei voi laskea määräaikaisuuden voimassaoloaikana. Sopimusta ei voi irtisanoa ennen määräaikaisuuden päättymistä. Mikäli sopimus irtisanotaan ennen määräaikaisuuden päättymistä, peritään annetut kampanjaedut takaisin. Liittymän tarkemmat tekniset tiedot löydät palvelukuvauksista. Palvelussa sovelletaan Lounean yleisiä sopimusehtoja kuluttajille.

***)Turvapaketti 1 (yhden koneen lisenssi) 3 kk:n ajan 0 e/kk (norm. 2,90 e/kk). Kampanjan kokonaishinta sopimuskaudelle on 0 e, myönnetty kampanjaetu palvelusta on 8,70 e